Nyheder fra efterskolen

Verdensmål og Projekt Superhelt

15.02.2021

I forbindelse med vores virtuelle undervisning har vi haft to temadage, hvor vi har dykket ned i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Eleverne har arbejdet med verdensmålene ud fra tanken om, at alle kan være superhelte og gøre en forskel i verden fra dér, hvor man er og fra det udgangspunkt, man har. Det er blevet til mange kreative projekter - alt fra kampagnefilm om, hvorfor det er godt at huske at pante sine flasker - til indsamlinger og donationer til børn med trænge kår - til korte film om, hvordan man kan leve en mere bæredygtig hverdag med fokus på affaldssortering, mindre madspild, mindre tøjforbrug, kortere brusebade og mindre strømforbrug.

Projektet blev afsluttet med en foto-opgave, hvor alle elever skulle fortolke verdensmåls-cirklen med ting fra deres eget hjem inklusiv en ting, der mindede dem om ISI. Verdensmåls-mosaikken illustrerer på flotteste vis elevernes kreativitet, hvor mosaikken er lavet ud fra elevernes fotos.

Selvom verdensmålene er en stor dagsorden, er vi i fællesskab blevet klogere på, at den enkelte sagtens kan gøre en forskel, og at hvis alle gør lidt, kan det mærkes i et større perspektiv.  

 Se billeder her

Tilbage

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os