Nyheder fra Guldminen

Hvad betyder FCMs europæiske succes for Guldminen?

02.10.2020

Den 1. oktober går jagten ind. Ikke kun i danske skove, men også på de europæiske fodboldscener, når FCM retter sigtet mod Champions League. Derfor var opmærksomheden også stor på os, da der i går først blev fejret deltagelse og senere trukket lod til gruppespillet.

På Guldminen var der både besøg fra DR Sporten og TV2 Sport samt P4 Midt & Vest. Alle var nysgerrige på, hvordan vi fejrede den store bedrift i det lokale miljø. Det var nemt at vise dem, for vi markerede den nemlig med kæmpe kagemand, børnechampagne og med et særligt besøg fra nogle af hovedpersonerne selv - Awer Mabil, Pione Sisto, Kristian Bach Bak og Morten Duncan.

De gav et helt unikt indblik i tanker, følelser og hele oplevelsen, som udspillede sig sent onsdag aften. Særligt Pione Sisto var god til at sætte ord på det følelsesregister, som han og holdet var igennem. Eleverne var meget interesseret og da ord blev givet frit til spørgsmål, røg der en skov af hænder i vejret. 
- Hvad tænkte I, da I kom bagud?
- Hvem vil I helst møde i gruppespillet?
- Hvorfor tog I Pione Sisto ud? 

Efter spørgsmålsseancen blev der skålet i børnechampagne, spist kagemand og ikke mindst skrevet autografer på både trøjer, støvler og hænder. 

Måske så du selv sportsnyheder eller hørte radio fra den store dag?
Hvis ikke, kan du lytte med her, når friskoleleder, Svend Erik Schmidt, svarer på, hvad FC Midtjyllands avancement til Champions League betyder for Guldminen:

Lyt her

 

Tilbage

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os