Nyheder fra sommergolf kurser

Højskole & Golf for allerførste gang

04.02.2022

Blive en bedre golfspiller
Holde en anderledes ferie
Møde nye mennesker

Er grundene til, hvorfor Elisabeth valgte at bruge en uge af sin sommerferie på Højskole & Golf.
Inden uge 27 havde hun aldrig før været afsted på en af vores sommerkurser, men det fik nogle venner fra Odder Golfklub lavet om på, da de lokkede hende med.

Sammen med vennerne hjemmefra havde hun en forrygende uge, og følelsen af at være ”den nye” kom slet ikke på tale. For som hun selv siger,

- Vi var jo i gang fra morgen til aften, så følelsen af at være ”den nye” blandt mange rutinerede, nåede slet ikke at komme.

Elisabeth var bestemt ikke den eneste ”nye”. Faktisk er det hver fjerde, som tjekker ind på et ugekursus, der har sin førstegangsoplevelse. Omvendt har vi også deltagere i den anden ende af skalaen. Rekorden lyder på hele 26 gange og så kommer de ellers drypvis derned.

At blive en bedre golfspiller, var en af Elisabeths ønsker. Og det kan man roligt sige, at hun blev. For med træning om formiddagen og 18-huller over middag på forskellige midtjyske baner var mængden af golf stor. Men den store forskel kom fra trænerne, der alle har øje på de små detaljer, som skaber de store forskelle.

Det er dog ikke kun spillet på banen, som Højskole & Golf-debutanten fremhæver.

-Maden var virkelig god! Men også aktiviteterne, foredragene og underholdningen var i top, så man var virkelig træt efter hver eneste dag, siger Elisabeth.

Træthedsfølelsen om aftenen, når hoved rammer puden, er Elisabeth ikke den eneste, som fremhæver. Mange kursister peger på, at batterierne er flade, når dagen slutter. Det er også helt naturligt, for spoler man tilbage og kigger nærmere på sidste sommers program, var der hver dag flere timers golf, forskellige foredragsholdere, eftermiddags- og aftenaktiviteter, underholdning, udflugt, festmiddag, ginsmagning, sang og meget meget mere. 

Højskole & Golf bliver ikke en engangsoplevelse for Elisabeth. Hun vil gerne afsted en anden gang igen, for som hun selv siger, er ugen fyldt med,

- Masser af golf, gode aktiviteter og god mad.

Og hvem holder ikke af det?

Tilbage

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv