Nyheder fra højskolen

Ny underviser

18.01.2022

For Jonas findes der ikke en dag, hvor han ikke tænker på fodbold. Uanset om det handler om fodbold på øverste niveau eller breddetræning i ungdomsrækkerne, så har Jonas fingeren på pulsen.

I mange år trænede han selv fodbold på øverste hylde, da han var fast mand på Randers FCs træningsanlæg. Drengedrømmen om Superligadebut levede i mange år og var kun et mulehår fra at lykkes. I stedet blev det til et utal af reserveholdskampe for superligaklubben og senere som spillende assistenttræner for u-truppen. Den lyseblå Randers FC-trøje bar Jonas i mange år, men han nåede også i sin aktive karriere at trække i den sorte og gul-blusede Aarhus Fremad-trøje og spille 2. division for klubben fra Riisvangen.

I Randers startede gnisten til at gå trænervejen. Jonas er nemlig knivskarp til at omstille spillet på banen til taktiktavlen på sidelinjen. Derfor lå skiftet til Vorup FC, som lokkede med en kontrakt som spillende træner da også lige til højrebenet for den rutinerede midtbanespiller.

I dag er Jonas fortsat i Vorup FC, men opgaven som spillende træner for førsteholdet er skiftet ud med rollen som sportslig ansvarlig.

På højskolen er Jonas ansvarlig for fodboldtrænerlinjen, hvor han bruger sin erfaring fra et helt liv i fodboldverdenen. Uanset hvilket perspektiv, der bringes i spil, har Jonas prøvet det og det kommer elever til gode.

Tilbage

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning