Inspirations­fag

Vi inspirerer dit hoved, din kreativitet, dine holdninger, dit udsyn og din selvforståelse. 

Inspirationsfag i foråret

Grow Up

Find din indre drengerøv – og lad dig udfordre til at alt det, der kan virke overvældende, umuligt, kedeligt, uoverskueligt: Lær at skifte olie, sammensæt den perfekte scorer-middag, stryg din skjorte… Verden venter på dig – og du bliver klar.

Coocking

Hvad er der egentligt i ketchup? Er nødder sunde – og hvis ja, hvorfor? I Cooking kommer du med helt ind bag køkkenet til et indblik i og smag på blandt andet sund mad, ingredienser i og produktion af fødevarer

Dilemma

Hjernen knirker.

Samvittigheden breder sig i kroppen.

Moralske dilemmaer kræver grundige overvejelser - og der findes sjældent én løsning.

Gør noget for andre

Har bliver du del af et projektfag. Vi forholder os til begrebet frivillighed og vælger blandt andet også små projekter, hvor vi kan gøre teori til praksis – altså gøre noget for andre ude i virkeligheden.

Coaching

Bliv den bedste udgave af dig selv. Vi taler om alt mellem himmel og jord, og finder de sider af dig, der giver udfordringer, glæde, gavn – og hvordan du og alle andre kan arbejde med eller mod de mange personlige facetter, som udgør lige præcis dig. I bestræbelserne for at udnytte dit potentiale maksimalt.

Læs en bog

At læse en bog kan være underholdende, øjenåbnende, udfordrende, provokerende… I fællesskab læser vi bøger og deler vores oplevelser og indtryk.

Vi taler dansk

Get closer to, and understand Danish culture. Ask about everything. Taste traditionel danish food and visit the local attractions.

Inspirationsfag i efteråret

Dilemma

Hjernen knirker.

Samvittigheden breder sig i kroppen.

Moralske dilemmaer kræver grundige overvejelser - og der findes sjældent én løsning.

Hjernegymnastik

Vi skal arbejde med hjernen i teori og praksis.

Teori
Hjernen som computer:  Amygdala, pandelapper mm.
Hjernens behov: behovsanalyse
Afsender og modtager system i hjernen
Kobling af forståelse og følelses system

Praksis
Hvorfor reagere vi som vi gør?,
Hvorfor forstår vi ting forskelligt? Forståelse for eget system
Barriere nedbrydning og udvikling.
Hvordan træner vi vores hjerne, opbygning af superhukommelse (locus/lokations metode)

Danish Dynamite

Get closer to, and understand Danish culture. Ask about everything. Taste traditionel danish food and visit the local attractions.

Teatersport

Det handler om improvisation.
Altid sige ja - og springe ud i leg, glæde, udtryk, mimik, Lip-sing og tusinde andre ting og blive en stærkere kommunikator.

Læs & lyt

Vi læser bøger og lytter til podcast. Sammen dykker vi ned i ordets-, tekstens- og sprogsverden og fordyber os i det, vi oplever. 

Sports psychology

Sports psychology is the study of how psychology influences sports, athletic performance, exercise, and physical activity.

Madmagasinet

Vi bliver klogere på sund kost, sundhedsmyter, forbrugerkultur, fødevarefabrikanters virkemidler, hvordan atmosfære og rammer har enorm betydning for hvad vi spiser og hvordan vi smager på ting og oplever det.

Vi bliver klogere på madspild og madens betydning for vores miljø, og på hvad der egentlig er, i gængse fødevarer, og hvordan man selv nemt kan lave bedre, både sundere og billigere alternativer.

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning