Inspirations­fag

Vi inspirerer dit hoved, din kreativitet, dine holdninger, dit udsyn og din selvforståelse. 

Inspirationsfag i foråret

Grow Up

Find din indre drengerøv – og lad dig udfordre til at alt det, der kan virke overvældende, umuligt, kedeligt, uoverskueligt: Lær at skifte olie, sammensæt den perfekte scorer-middag, stryg din skjorte… Verden venter på dig – og du bliver klar.

Coocking

Hvad er der egentligt i ketchup? Er nødder sunde – og hvis ja, hvorfor? I Cooking kommer du med helt ind bag køkkenet til et indblik i og smag på blandt andet sund mad, ingredienser i og produktion af fødevarer

Dilemma

Hjernen knirker.

Samvittigheden breder sig i kroppen.

Moralske dilemmaer kræver grundige overvejelser - og der findes sjældent én løsning.

Gør noget for andre

Har bliver du del af et projektfag. Vi forholder os til begrebet frivillighed og vælger blandt andet også små projekter, hvor vi kan gøre teori til praksis – altså gøre noget for andre ude i virkeligheden.

Coaching

Bliv den bedste udgave af dig selv. Vi taler om alt mellem himmel og jord, og finder de sider af dig, der giver udfordringer, glæde, gavn – og hvordan du og alle andre kan arbejde med eller mod de mange personlige facetter, som udgør lige præcis dig. I bestræbelserne for at udnytte dit potentiale maksimalt.

Læs en bog

At læse en bog kan være underholdende, øjenåbnende, udfordrende, provokerende… I fællesskab læser vi bøger og deler vores oplevelser og indtryk.

Vi taler dansk

Get closer to, and understand Danish culture. Ask about everything. Taste traditionel danish food and visit the local attractions.

Inspirationsfag i efteråret

At lede andre

Vil du gerne gå forrest og vise vejen for andre? Drømmer du om at være den, der kan kitte teams sammen og få forskellige typer af mennesker til at fungere sammen?

Så vær med her - vi kigger på forskellige ledelsestyper og forskellige måder at være leder på.

At lede sig selv

Hvilke værdier er vigtige for mig? Hvad betyder noget for mig? Hvad ønsker jeg, at andre tænker, når jeg forlader rummet?

Det er blandt andet det vi vil snakke om og diskutere i dette fag, men vi vil også arbejde med udarbejdelse af målsætninger: Hvordan laver man dem? Hvordan holder man dem?

Danish Culture

Get closer to, and understand Danish culture. Ask about everything. Taste traditionel danish food and visit the local attractions.

Dilemma

Hjernen knirker.

Samvittigheden breder sig i kroppen.

Moralske dilemmaer kræver grundige overvejelser - og der findes sjældent én løsning.

Film

Et kig ind i filmens forunderlige verden.

Vi skal se film sammen, analyserer dem og anmelde dem. Bruge film som udgangspunkt for at udveksle synspunkter - eller opleve, at andre ser noget andet, end det, du ser, i den samme film.

#Hashtag

Vi leger SoMe medarbejdere.

Vi forholder os til brugen af sociale medier, og skal skabe historier, billeder og videoer.

Kan man leve af at være blogger? Vi dykker ned i kendte bloggeres profiler, og ser på hvordan firmaer og bloggere samarbejder.

Krea-værksted

Her kan du prøve kræfter med en række kreative fag. For eksempel håndens arbejde, nye kreative teknikker - i det hele taget bruge og omsætte inspiration og kreativitet til personlige udtryk eller tanker.

Madmagasinet

Vi bliver klogere på sund kost, sundhedsmyter, forbrugerkultur, fødevarefabrikanters virkemidler, hvordan atmosfære og rammer har enorm betydning for hvad vi spiser og hvordan vi smager på ting og oplever det.

Vi bliver klogere på madspild og madens betydning for vores miljø, og på hvad der egentlig er, i gængse fødevarer, og hvordan man selv nemt kan lave bedre, både sundere og billigere alternativer.

Teatersport

Det handler om improvisation.
Altid sige ja - og springe ud i leg, glæde, udtryk, mimik, Lip-sing og tusinde andre ting og blive en stærkere kommunikator.

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning