TALENTTRÆNER I HÅNDBOLD

- til ambitiøst udviklingsmiljø

Brænder du for at blive en del af et passioneret talentmiljø for udvikling af HÅNDBOLDelever i aldersgruppen mellem 15 og 18 år?

Vi søger en engageret efterskolelærer, der ønsker at blive en del af vores talentmiljø

  • Du er en ildsjæl af rang.
  • Du brænder så meget for håndbold, at du bruger meget af din tid på sporten - simpelthen fordi du ikke kan lade være.
  • Du har lyst til at være en del af efterskolelivet - med alt det, der hører med af vagter, samvær og aktiviteter med eleverne - også uden for banen.
  • Du kan undervise i boglige fag - og gør dermed klasserummet til din hjemmebane.

Fortæl os hvilke fag, du kan varetage. Vigtigst af alt - du vil gerne være håndboldtræner for vores dygtige håndboldpiger på efterskolen og tage del i pigernes hverdag i det lokale foreningsmiljø i håndbold.Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning og fortæl os, hvad du kan byde ind med. Måske du kan starte i løbet af foråret - ellers venter vi på dig til august.

Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af et af landets førende idrætsmiljøer, at blive en del af et håndboldteam med daglig sparring blandt ambitiøse talenttrænere inden for flere sportsgrene.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Lærernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Yderligere oplysninger eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til efterskoleleder Mikael Larsen, mobil 2757 5434.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning pr. mail mi@isi.dk

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Vi elsker idræt. Og vi glæder os til at få DIG med på holdet!

ISI Idrætsefterskole er en moderne og dynamisk efterskole med 215 elever fordelt på syv linjeidrætter - blandt andet håndbold.

Rammerne er skolens og områdets unikke faciliteter. De er fyldt ud af et højt kvalificeret team af lærere, der alle er en aktiv del af det daglige liv på efterskolen.

Engagement og indsigt smitter, giver eleverne idrætsoplevelser i særklasse og en hverdag med tid til fordybelse. På ISI er idræt indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og samfundet.

keyboard_arrow_up