ISI Idrætsfriskole - Guldminen - søger to undervisere

Du kommer i de kommende år til at have en central rolle i opbygningen af vores nye skole i tæt samarbejde med de fantastiske undervisere, der allerede er med ombord.

I sommeren 2023 rykker vi ind i helt nye og unikke rammer i vores nye skole, som etableres sammen med fodboldklubben FCMs superliga og akademi.

På Guldminen er undervisningen opdelt i 3 hovedområder: Det boglige område, grundatletik og sport (håndbold eller fodbold). 

Følgende boglige områder og funktioner skal vi have dækket:

BOGLIGE HOVEDOMRÅDER:

  • Tysk
  • Dansk
  • Engelsk

SÆRLIGE FUNKTIONER:

  • Læsevejleder

Derudover vil det være rigtig fint og en klar fordel, hvis du kan byde ind med noget indenfor et eller flere af følgende hovedområder og funktioner:

Grundatletisk hovedområde:

  • Parkour

Sportslige hovedområder:

  • Håndbold eller fodbold

TILKENDEGIV TYDELIGT I DIN ANSØGNING HVILKE AF OVENSTÅENDE DELE, DU VIL KUNNE DÆKKE
 

Guldminen – er en ny dansk idrætsfriskole i verdensklasse. 
Vi startede op i 2019 med 49 herlige guldklumper i 0.-4. klasse, og i indeværende skoleår er vi knap 100 guldklumper i 0.-7. klasse. I det kommende år er planen, at vi bliver ca. 120 guldklumper i 0.-8. klasse. 
Planer er at vækste til 240 guldklumper i 0.-9. klasse, når vi er fuld udbygget.

Vores målsætning er at sætte nye standarder for læring og talentudvikling. Vores udgangspunkt er den skandinaviske læringsstilsmodel, fordi vi tror på, at alle børn kan lære alt. På Guldminen er netop lærings-stile det pædagogiske grundlag for undervisningen, mens vi idrætsligt har fuld fokus på udviklingen af grundatleten, fodbold for piger og drenge samt pigehåndbold. Bevægelse præger hele skoledagen fra kl. 8.00 – 16.30 – både undervisningen i de boglige fag, grundatletik, sporten (pigehåndbold, pigefodbold og drengefodbold) og ikke at forglemme middagspausen.

Friskolen er del af Idrætsskolerne Ikast (ISI), hvor vi har næsten 30 års erfaring i at skabe stærke læringsmiljøer gennem idræt. Læs mere om Guldminen her: www.isi.dk

Personligt forventer vi, at: • du topmotiveres af udvikling af mennesker og tror mere på miljø end medfødt talent • du er en udpræget holdspiller, der trives i en kultur med høj overligger • du ser en særlig styrke i idrættens kvaliteter og værdier • læringsrummet er din naturlige hjemmebane, som du indtager med glæde og inspiration – fordi engagement og indsigt smitter • du kommunikerer tydeligt og anerkendende med både eleverne og deres forældre – og trives i den nærhed, vores skoleform fordrer • du er en ildsjæl, der trives i hurtige omstillinger, nye opstillinger og brænder for at være del af opbygningen af en unik ny friskole – og trives på fodboldbaner og i haller, hvor Guldminen rykker ud

Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at: • blive del af et læringsmiljø i verdensklasse; det første i landet bygget op omkring certificering i lærings-stile ud fra  den skandinaviske læringsstilsmodel • bidrage til udviklingen af et innovativt talentudviklingsmiljø – fremtidens idrætsfriskole • samarbejde og sparre med højtkvalificerede kolleger i etablerede og ambitiøse idrætsskolemiljøer på ISI og i superligaklubben FC Midtjylland • undervise i verdensklasserammer  indrettet til Guldminen. Dertil kommer de unikke sportslige omgivelser i Ikast med FC.

 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. 

For yderligere information kontakt Guldminens skoleleder og sportslige leder Bjørn Holm, bho@guldminen.dk, tlf. 21498240 eller skolens pædagogiske leder Svend Erik Schmidt, ses@guldminen.dk, tlf. 24418958.

Vi kan opfordre dig til at besøge os på Guldminen forud for, at du sender din ansøg-ning. Besøg aftales med skolens souschef Danusan Sritharan, das@guldminen.dk, tlf. 28700460.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest torsdag d. 20. januar kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 26. januar 2022.

Tiltrædelse: 1. marts 2022

Ansøgningen sendes til:

info@guldminen.dk eller med posten til: ISI, Att. Bjørn Holm, Hagelskærvej 40, 7430 Ikast

keyboard_arrow_up