Musiklærer

- og underviser i boglige fag

Vi søger en musikalsk og engageret efterskolelærer

Du er en ildsjæl af rang inden for musikken. Du brænder igennem  - og brænder for at gøre en forskel for os og vore ambitiøse idrætselever i 9. og 10. kl. Du spiller for på klaveret, synger højt og gerne, fortæller om sang og musik, som er din helt store passion  - ligesom du har lyst til at give dig i kast med de boglige fag og en masse andre opgaver omkring et efterskoleliv. Du VIL simpelthen med på holdet af undervisere, med alt det der hører med af musical, sang og samlinger, undervisning, samvær, vagter og aktiviteter med eleverne.

Du bliver omdrejningspunktet for musikken på ISI  - vi er ikke på hjemmebane, men det har stor værdi for os, at musik og sang får en helt særlig plads og værdi i vores efterskolemiljøet. Det er en smal sag for DIG at slå tonerne an på klaveret  - og synge for, det falder dig ganske naturligt. Derudover skal du undervise i boglige fag, og du vil glæde dig til at gøre klasserummet til din hjemmebane også. Lad os vide, hvilke fag du kan undervise i. Har du helt særlige kvalifikationer eller kompetencer, så lad os høre om dem også.

Vi tilbyder dig at blive en del af et af landets førende idrætsmiljøer, hvor elevernes idrætslige tilgang smitter af på deres måde at tilgå alting  - de vil gerne lære, blive bedre og har i det hele taget en sund interesse for at udvikle sig.

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til efterskoleleder Mikael Larsen, mobil 2757 5434.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Ansøgningsfrist: 17. december kl. 12.00 pr. mail til mi@isi.dk

file_download Hent stillingsopslaget

keyboard_arrow_up