Mads Buttgereit

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Drengefodbold
  • Tysk

Fodbolderfaring

  • U18 Assistenttræner for det danske U18 landshold
  • Dødboldstræner for FC Midtjyllands Superligahold
  • Akademitræner fra U14 – U19 i FC Midtjylland
  • U19 Ligaassistent i AaB

Uddannelse

  • Læreruddannelse fra VIA UC Silkeborg
  • DBU A-licens

Jeg bor i Herning med min kone Jytte og vores to døtre Frida og Thea. Vi er vokset op i det danske mindretal syd for grænsen. Fællesskabet i mindretallet er unikt og har præget måden at anskue livet på. Mangfoldighed og tolerance er nogle hjørnestene og de passer særdeles godt ind i livet som efterskolelærer på ISI. 

Af omveje endte vi i Herning, hvor vi har fået sat os nogle solide rødder. Vi er vilde med det midtjyske, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Fodbold er min store passion. Jeg brænder simpelthen bare helt igennem for sporten og kan sagtens glemme tid og sted, når jeg fordyber mig i det. Der findes ikke noget bedre end at vågne op til en morgentræning, hvor vi går efter at skabe det bedst mulige udviklingsmiljø. Min motivation øges, når jeg møder unge mennesker, som higer efter at udvikle sig mest muligt. I vores miljø handler det ikke om, hvor god man er nu og her, men meget mere om, hvor dedikeret man er for at indfri det ypperste af sit potentiale.
Jeg elsker mit arbejde på ISI, fordi vi tør at lægge overliggeren højt, har ambitiøse og målrettede elever, har frie rammer til at skabe det bedste miljø. Sidst men ikke mindst fordi jeg bare har nogle fantastiske kollegaer, der vil hinanden det bedste og gerne går lidt længere for hinanden.

I min fritid er jeg meget aktiv. Stort set alle idrætsgrene, der inkluderer en bold og nogle med – og modspillere er lige mig. Højt på listen står Padel med kollegaerne. Men et spil fodtennis med en kollega mod de unge mennesker på ISI kan altså også noget. Så vidt jeg husker, har vi aldrig tabt, så hvis du overvejer vores efterskole, så ser vi frem til utallige dyster, smil, og især et år hvor du udvikler dig enormt meget fodboldfagligt og som menneske. 
 

E: mbu@isi.dk

keyboard_arrow_up