Uganda

En højskolerejse for livet

 

 

 

 

Skal du med til Uganda?

I foråret går turen til Uganda. Sammen med de lokale dyrker vi idræt og oplever den ugandiske kultur helt tæt på. Vi møder de unge, besøger familier, skoler og tager på safari.

Turen er en enestående mulighed for at tage på dit livs eventyr og opleve et land og en kultur, som kun de færreste turister ser, da rejsen er arrangeret i tæt samarbejde med lokale kræfter.  

Turen er for dig, som brænder for idræt, at rejse og opleve en fremmed kultur.

Turen går til Uganda

Forestil dig, at du rejser mere end 6.000 kilometer væk til et land, der ikke minder om det, du kender hjemmefra.

Her møder du en fremmed kultur og nye mennesker på nærmeste hold, der giver indtryk, viser udtryk og skaber aftryk.

Netop den rejse har du mulighed for at blive del af, når ISI Idrætshøjskole rejser til Uganda i marts 2020.

Sammen oplever vi et spændende land, en fremmed kultur og møder lokale, når vi besøger skoler, familier og børnehjem. Vores base i Uganda er fodboldakademiet, El Cambio. Her kommer vi helt tæt på de unge drenge og piger, når vi dyrker idræt, griner, leger og snakker om forskelle, ligheder og Lionel Messi. Udover at vise os deres hverdag på akademiet, vil drengene også tage os med hjem, så vi på nærmeste hold møder lokale familier. 

Omdrejningspunktet for rejsen er at møde en fremmed kultur gennem idræt. Derfor skal vi også besøge flere skoler, hvor vi viser skoleeleverne, hvad idræt er for os. For på den måde at lade idræt skabe unikke relationer og oplevelser på tværs af landegrænser. 

Turen byder også på en todages safari til lands og til vands, hvor vi skal sove ude i ’the middle of nowhere’.

Turen er en fælles højskoletur, så drømmer du om at komme afsted med dine venner og brænder du for idræt, at rejse og opleve fremmede kulturer – så får du her chancen for en oplevelse udover det sædvanlige!

I 2023 bliver egenprisen til Uganda-turen 13.000 kr.

 

 

Emma

Højskoleelev foråret 2022

Alle oplevelserne fra Uganda vil jeg bestemt ikke have været foruden – det er ting, jeg altid vil huske!

Kamilla

Højskoleelev efteråret 2021

Den bedste tur nogensiden! Et klart højdepunkt var første workshop for skolebørn. Vi havde forberedt os på omkring 50, men pludselig viste det sig, at hele skolen stod klar med 1000 børn! Alle råbte, skreg og klappede, da vi trådte ind i hallen til dem - kæmpe cadeau for den velkomst 

Ingeborg

Højskoleelev foråret 2022

Det bedste ved turen var at glæde børnene. At se deres smil, opleve deres åbenhed, varme og energi var vildt overvældende og klart noget, jeg aldrig glemmer

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning