Ansøgning

Opret en ansøgning for at tilkendegive jeres interesse for Guldminen

 

 

 

Er Guldminen interessant for jer?

Ved at udfylde formularen nedenunder tilkendegiver I jeres interesse for Guldminen. Det er ganske uforpligtende og gratis.

Hvis der er mulighed for en plads på den aktuelle årgang, vil der blive igangsat en optagelsesproces med besøg på skolen. Besøgene sker kun efter aftale med skolen, og det er en betingelse, at familien har udfyldt en ansøgningsformular. Det kan ske via linket herunder

Optagelsesproces for børn til kommende 0. klasse:

Hvis der er mulighed for en plads, bliver kommende 0. klasse barn og forældre inviteret på besøg en formiddag, hvor der vil være et program for børnene, og oplæg og/eller samtale med skolens ledelse for forældrene.

Efter besøgene tager ansøgerfamilierne og Guldminen stilling til, om der er det rigtige match. Er det tilfældet vil barnet blive optaget til opstart på Guldminen det kommende skoleår, og der opkræves et optagelsesgebyr.

Optagelsesproces for børn i 1.-9. klasse:

Hvis der er mulighed for en plads på den aktuelle årgang, vil der blive igangsat en optagelsesproces med tre besøg på skolen. Først to besøgstræninger, hvor barnet deltager i skolens almindelige fodbold- eller håndboldtræning på to aftalte dage. Derefter inviteres barnet på besøg en hel skoledag, hvor barnet følger den klasse han/hun evt. skal gå i. På besøgsdagen taler forældrene med skolens ledelse umiddelbart efter barnet er blevet afleveret.

Efter besøgene tager ansøgerfamilierne og Guldminen stilling til, om der er det rigtige match. Er det tilfældet vil barnet blive optaget til opstart på Guldminen på et nærmere aftalt tidspunkt, og der opkræves et optagelsesgebyr.

Er det tilfældet vil barnet blive optaget til opstart på Guldminen på et nærmere aftalt tidspunkt, og først herefter vil der blive opkrævet et optagelsesgebyr.

 

 Opret en Guldmineansøgning

OBS: ansøgningen er ikke bindende, men tilkendegiver udelukkende at man er interesseret

keyboard_arrow_up
GuldmineansøgningBesøg os