Håndbold

Her udvikler og udfordrer vi dig som håndboldspiller midt i et inspirerende håndboldmiljø.

På håndboldlinjen er det ikke dit niveau men din lyst og dit engagement, der tæller. Træningen foregår med udgangspunkt i dig og med fokus på din personlige udvikling. På linjen mødes både drenge og piger. Nogle kommer fra eliteniveauer og har store drømme, mens andre blot har spillet håndbold for sjov. Fælles er, at alle brænder for sporten. Læg hertil at der hvert år kommer udenlandske landsholdspillere fra mindre håndboldnationer, som alle bidrager med nye perspektiver til spillet.  

På højskolen møder du højtkvalificerede undervisere, der udvikler dig som håndboldspiller. I samarbejde med dig laver vi en individuel udviklingsplan – spillemæssigt, fysisk og mentalt. Og ønsker du at spille klubhåndbold ved siden af, hjælper vi dig også med at finde en klub og et hold, der matcher dit niveau.

 

 

Masser af tid på halgulvet

Undervisningen på ISI Håndboldlinje rummer både praksis og teori. Det meste af tiden bruger vi på halgulvet, hvor vi dykker ned i de helt små detaljer, men også vender det mere generelle. Når vi ikke afleverer, finter, skyder og tacklinger i hallen bruger vi også tid i styrkelokalet, hvor alle får et individuelt træningsprogram.

I teorilokalet debatterer og diskuterer vi alle facetter af spillet – både ved brug af videoanalyser, spilindsigter og erfaringer. Målet med teorien er altid at få det gjort brugbart på halgulvet, så alle får teoretiske værktøjer, de kan bruge i praksis.  

Book en rundvisning

 

Kom med på håndboldrejse og se alt det, som turister normalt ikke ser 

Studieturen går sammen med trænereleverne til Berlin, hvor vi besøger Füchse Berlin. Et tophold i bundesligaen, som har flere af de danske landsholdsprofiler på holdkortet.
For turister er klubben lukket land, men på turen får du adgang til klubben, deres træningsfaciliteter og kamparena. Vi møder de danske profiler til en uformel snak om livet som professionel håndboldspiller, ser dem træne og oplever den intense stemning til en bundesligakamp.

 

Er du målvogter? 

Vil du prøve dig selv af i et idrætsmiljø med en af landets skarpeste trænere? Så er her en rigtig god mulighed, hvor vi kun udbyder få pladser på hvert semester.

Mads træner til dagligt målvogterne i ligaklubben Skjern og i Aarhus United. Men han er også en del af vores trænerteam på højskolen, så du får de allerbedste betingelser som målvogter.

Mads er utrolig dygtig til at koble teori og praksis, og vil med garanti udvikle og udfordre dig. Udover Mads får du også mulighed for at komme i mesterlære hos målvogteren for Ikast Håndbold. En unik mulighed der giver dig de optimale betingelser for at lære af de bedste.

 Tilmeld dig håndboldlinjen her

 

Ansvarlig for håndboldlinjen

Søren Ferløv

  • Uddannet lærer med linjefag i idræt
  • Tidligere ligatræner i FCM Håndbold
  • Tidligere 1. divisionstræner for herrehold i Odense, Ikast FS og Thisted
  • Har som ligatræner vundet DM guld, DM sølv, pokalmesterskab og deltaget i Final 4 i Champions League 
  • DHF Elitetræner

 Skriv til Søren

 

 

Jeg valgte linjen, fordi jeg synes mulighederne på højskolen er i top. Her træner du hver dag og ønsker du mere håndbold, er der et fremragende klubtilbud i området. Fællesskabet på linjen er virkelig godt, da du både træner og spiller kamp sammen - det giver noget helt unikt.

- Christina, elev forår 2021

Jeg valgte linjen, fordi der på ISI er et rigtig godt setup til målmænd. Derudover ønskede jeg at være på en idrætshøjskole, hvor man kunne prøve kræfter med en masser andre former for idræt.

- Magnus, elev forår 2022

#lifeisisi

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning