Guldminens fundament

Fundamentet for Guldminen er stærkt. Det hviler på ISI's mere end 25 års erfaring i at drive høj- og efterskole med udgangspunkt i idræt og på FC Midtjyllands stærke tilgang til talentudvikling.
 

ISI Idrætsfriskole Guldminen er grundlagt i 2019 i samarbejde mellem ISI og FC Midtjylland.

Sportens kvaliteter og værdier

Guldminen handler om dannelse og uddannelse af hele mennesker igennem idrætten. En friskole, hvor den enkeltes bidrag og indsats vægtes højt, og hvor børnene leger, smiler, griner, mens de lærer og udvikler sig – hver eneste dag.

På Guldminen er vi alle vilde med fodbold og håndbold, og dyrker energien i dette fællesskab.

Eleverne bliver mødt af karismatiske undervisere, der alle er certificerede i læringsstile. Den baggrund bruger vi til at sprede motivation og dedikation i alle fag. Det skaber et unikt læringsmiljø, hvor leg og glæde driver elevernes læring.
Altsammen forankret i vores unikke kultur og miljø på ISI og i FC Midtjylland, fordi vi tror mere på miljø end på medfødt talent.

 

Det solide fundament

Vores fundament er stærkt. Det hviler på ISIs 25 års erfaring i at skabe stærke læringsmiljøer gennem idrætten. Og på tilgangen til talentudvikling i FC Midtjylland, som gennem de seneste mange år har manifesteret sig med et af de stærkeste talentmiljøer i Skandinavien.

Læg dertil vores pædagogiske linje. Den hviler på skoleleder Svend Erik Schmidts anerkendte læringsstile med fokus på hver enkelt elevs optimale forudsætninger for at lære.

FC Midtjylland

FC Midtjylland befinder sig i toppen af dansk fodbold og har gjort det siden stiftelsen i 1999.

Indbygget i FC Midtjyllands dna er et stærkt vinder-mindset. Samtidig har FC Midtjylland arbejdet helt unikt med egen talentudvikling, og med at styrke og udvikle talenter – også som hele mennesker.

FC Midtjylland forstår, at succes ikke kommer af sig selv – men er en konsekvens af dedikation, tro, de rigtige rammer og glæden ved at tackle udfordringer.

ISI – Idrætsskolerne Ikast    

Guldminen er forankret i ISI, som desuden rummer en idrætsefterskole (215 elever), en idrætshøjskole (60 elever) og ugekurser (700 kursister).

Igennem mere end 25 år har ISI skabt et unikt miljø og en enestående kultur for holistisk udvikling og dannelse af hele mennesker via idrættens uendelige kva-liteter og værdier.

Her er idrætten indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab. I unikke rammer har du mulighed for at udvikle dig  - som person og indenfor din idrætsgren.

For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt
For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt
keyboard_arrow_up
GuldmineansøgningBesøg os