ISI Idrætsfri­skole Guldminen

På Guldminen tror vi mere på miljø end medfødt talent. Her bliver du del af helt nye rammer for lærelyst, glæde og talentudvikling.

 

Vi afholder ONLINE INFORMATIONSMØDE for interesserede forældre tirsdag d. 19. januar 2021 i tidsrummet 19.00-20.30.

Mødet er virtuelt og tilmelding er nødvendig.

 Læs mere og tilmeld informationsmødet

 

 

 

 

Velkommen til Guldminen

Vores ambition er at udvikle verdens bedste fodbold- og håndboldspillere - først og fremmest ved at udvikle atleten.

For os er legen og glæden de bærende elementer i en hverdag præget af masser af fysisk aktivitet – også i de boglige fag.

Det skal foregå i rammer i verdensklasse. Intet mindre. Så du som elev kan udvikle dig både som atlet med fokus på enten  pigehåndbold, pigefodbold eller drengefodbold, og som ansvarlig, robust og læringsparat verdensborger, der har lyst og mod til at bidrage til fællesskabet og til at gøre en forskel.

En typisk skoledag på Guldminen

 

Dokumentar om ISI Idrætsfriskole, Guldminen

I halvandet år har TV MIDTVEST fulgt os – både før vi startede, på ganske normale hverdage og til særlige begivenheder.

 Se de fire film her

 

 

Sporten på Guldminen

På Guldminen er vi alle vilde med fodbold og håndbold, og dyrker energien i dette fællesskab.

Vi stræber mod at udvikle grundlæggende atleter. Derfor arbejder vi blandt meget andet med motoriske lektier, motoriske øvelser, atletik, kampsport og gymnastik i løbet af en skoledag.

Samtidig arbejder vi med lange middagspauser i rammer, som indbyder, opfordrer og udfordrer til leg og bevægelse.

Den atletiske undervisning er aldersrelateret, ud fra elevens individuelle udgangspunkt, og sammensat som “indirekte” fodbold- og håndboldtræning.

Vi underviser piger og drenge sammen, så længe det giver mening.

Guldminen handler om dannelse og uddannelse af hele mennesker igennem idrætten. En friskole, hvor den enkeltes bidrag og indsats vægtes højt, og hvor børnene leger, smiler, griner, mens de lærer og udvikler sig – hver eneste dag.

Altsammen forankret i vores unikke kultur og miljø på ISI og i FCM, fordi vi tror mere på miljø end på medfødt talent.

Undervisningen på Guldminen

Vores overordnede mål er at skabe læringsmiljøer i verdensklasse. Her er individuelle læringsstile en høj prioritet, fordi de åbner for en læringsmotorvej – som optimal ramme for at accelerere dit barns læring.

Guldminen arbejder efter friskoleloven. Det giver fordele, når vi skaber en hverdag, som retter sig mod elevernes aktuelle interesser, modenhed og erfaringer – uden så mange udefrakommende krav.

Her er underviserne en del af hele børnenes skoledag. Det handler om nærhed. Underviseren er helt tæt på, og det skaber et kvalificeret indblik i barnets udvikling: fagligt, sportsligt, socialt og personligt.

Eleverne bliver mødt af karismatiske undervisere, der alle er certificerede i læringsstile. Den baggrund bruger vi til at sprede motivation og dedikation i alle fag. Det skaber et unikt læringsmiljø, hvor leg og glæde driver elevernes læring.

Læs mere om vores læringsstile

 

 

 

 

"Vi tror på at alle børn kan lære alt

 

 

Vil du vide endnu mere om skolelivet og dagligdagen som elev på Guldminen, så følg os her

Se Guldminens 4 ambassadører: stjernerne Simon Kjær, Pernille Harder, Erik Sviatchenko og Trine Østergaard, fortælle om meningen med vores nye idrætsfriskole

Nyt fra Guldminen

Guldminedansen

13.01.2021 Kom med til hjemmeundervisning, når vi i danser sammen hver for sig 💃 🕺 Vores underviser Ida har sammensat en koreografi, der hedder Guldminedans Læs mere…

Præstation uden angst

05.01.2021 Præstation uden angst  Hvordan letter man presset fra de unge menneskers skuldre? Handler det om at sætte lavere mål og være uambitiøs? Nej lyder d Læs mere…

Livslyst og lærelyst

Vores skole er en fri skole med de rettigheder og forpligtelser, der følger med. Vi tror på, at børn lærer bedst, når de kan se en mening med at lære, og vi tager afsæt i elevernes idrætslyst for at antænde deres lære- og livslyst. 

"Først oplive, så oplyse.

(Christen Kold, friskolepioner, 1816-1870)

Vi prioriterer rammer, hvor oplevelser, engagament og respekt mellem børn og voksne er grundlaget for en god skoledag. Vi ønsker at fremme en skole, som skaber hele mennesker gennem læring, bevægelse og idrættens forpligtende fællesskab. Guldminen vil støtte elevernes nysgerrighed, kreativitet, initiativ, spontanitet og idrætslige udvikling. Styrke elevernes evne til dialog i trygge og nære rammer. 

 

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere om ISI Idrætsfriskole  Guldminen, undervisningen, idrætten, skoledagen, optagelsesprocedurer, menneskerne bag vores friskole – og meget mere? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi holder løbende informationsmøder og Prøv Guldminen Dage.

De næste møder/dage er i støbeskeen, men der er endnu ikke sat dato på - så hold øje med hjemmesiden.

 

Er ISI Idræts­friskole Guldminen noget for dig?

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os