Vejledning og mentor­ordning

På ISI Idrætshøjskole hjælper vi dig med afklaringer. Her har du blandt andet mulighed for at blive mentorelev. Værdifuld sparring og rådgivning er vigtig i forhold til din uddannelsesplan og dit fremtidige studievalg.

 

 

 

Vejledning på ISI Idrætshøjskole

– find det, du er god til!

På ISI Idrætshøjskole hjælper vi dig med at blive afklaret, når du skal videre efter dit højskoleophold.
I løbet af de første uger af dit ophold taler du med en underviser om dine forventninger til dit højskoleophold, dig selv og dine fremtidsplaner.

Omtrent halvvejs i opholdet har du igen en samtale med en underviser. Her bliver samtalen mere målrettet i forhold til dine fremtidsplaner, og vi laver en konkret afsøgning/vejledning af dine studie- og erhvervsmuligheder.

Før dit ophold slutter, får du en afsluttende samtale, hvor vi ser bagud, fremad og reflekterer over, om dine målsætninger er blevet opfyldt, og om dine fremtidsplaner er realistiske?
 
Alle højskoleelever på ISI skal deltage i vejledningsforløbet. Samtalerne er uformelle, og du er altid velkommen til at få en snak med en af skolens undervisere om uddannelsesmuligheder, jobsøgning eller andet.

Mentorordning

På ISI Idrætshøjskole har du mulighed for at blive mentorelev.

Ordningen er målrettet unge mellem 17½ og 25 år, uden ungdomsuddannelse.

Hvis du og din UU-vejleder synes at et højskoleophold kan hjælpe dig med afklaring af dine fremtidsplaner, kan du blive mentorelev på ISI. Det betyder at du får tilknyttet en højskolelærer, der er uddannet mentor, til udviklende og afklarende samtaler i løbet af dit ophold.

Hvis denne ordning er relevant for dig, så kontakt Jette Gøth eller Lotte Andersen

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning