Vejledning og mentor­ordning

På ISI Idrætshøjskole hjælper vi dig med afklaringer. Her har du blandt andet mulighed for at blive mentorelev. Værdifuld sparring og rådgivning er vigtig i forhold til din uddannelsesplan og dit fremtidige studievalg.

Vejledning på ISI Idrætshøjskole

– find det, du er god til!

På ISI Idrætshøjskole hjælper vi dig med at blive afklaret, når du skal videre efter dit højskoleophold.
I løbet af de første uger af dit ophold taler du med en underviser om dine forventninger til dit højskoleophold, dig selv og dine fremtidsplaner.

Omtrent halvvejs i opholdet har du igen en samtale med en underviser. Her bliver samtalen mere målrettet i forhold til dine fremtidsplaner, og vi laver en konkret afsøgning/vejledning af dine studie- og erhvervsmuligheder.

Før dit ophold slutter, får du en afsluttende samtale, hvor vi ser bagud, fremad og reflekterer over, om dine målsætninger er blevet opfyldt, og om dine fremtidsplaner er realistiske?
 
Alle højskoleelever på ISI skal deltage i vejledningsforløbet. Samtalerne er uformelle, og du er altid velkommen til at få en snak med en af skolens undervisere om uddannelsesmuligheder, jobsøgning eller andet.

PITSTOP

Er du godt i gang med din videregående uddannelse, men pludselig blevet i tvivl om det er den rigtige uddannelse, eller måske eksamens- og læsepresset er blevet for stort. Så er pitstop en oplagt mulighed for dig.

Som pitstop-elev på ISI får du et frirum fra eksaminer, prøver og karakterer, og i stedet en hverdag fyldt med spændende fag, aktiviteter og rejser, der udvikler, udfordrer og uddanner dig på en helt anden måde. Her sammensætter du selv dit ugeskema ud fra interesser og du får undervisere, der selv er en aktiv del af hverdagen, som alle brænder for at møde dig, som den du er.

Sætter du studierne på pause og bruger et højskoleophold til at forny energien, tilbyder vi at lave en individuel vurdering, hvor du kan forvente at få en nedsat ugepris på 300,- kr. pr. uge.

Har du lyst til at høre mere om muligheden, og hvilke erfaringer vi har med tidligere pitstop-elever, er du altid velkommen til at kontakte os og komme ud at se skolen.

Mentorordning

På ISI Idrætshøjskole har du mulighed for at blive mentorelev.

Ordningen er målrettet unge mellem 17½ og 25 år, uden ungdomsuddannelse.

Hvis du og din UU-vejleder synes at et højskoleophold kan hjælpe dig med afklaring af dine fremtidsplaner, kan du blive mentorelev på ISI. Det betyder at du får tilknyttet en højskolelærer, der er uddannet mentor, til udviklende og afklarende samtaler i løbet af dit ophold.

Hvis denne ordning er relevant for dig, så kontakt Jette Gøth eller Lotte Andersen

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning