Fodboldtræner

På fodboldtrænerlinjen bliver du udfordret, uddannet og som fodboldtræner.  

Er du ”fodboldnørd”, der brænder for at træne et hold, så kan ISI hjælpe dig på vej. På fodboldtrænerlinjen bliver du inspireret til at udvikle dig som træner, og i samspil med højskolelivet, også til personlig udvikling. I et inspirerende fællesskab opnår du ny fodboldviden og udvikler kompetencer, som gør dig i stand til at reflektere over dine trænervalg på og uden for banen.

I undervisningen har vi fokus på både børne, ungdoms- og seniortræning. Vi har et tæt samarbejde med DBU og uddanner C-trænere. Afhængigt af længden på dit ophold får du enten C1 og C2 eller C3 og eksamen. Er du længere i din træneruddannelse, så kontakt vores højskolelærer – René - for en snak om dine muligheder. FC Midtjylland er også en tæt samarbejdspartner. Du får indblik i deres ”Style of Play” - spillestil og træningsmetoder – og vi har besøg af trænere fra FCM akademiet til undervisningen. Derudover får du adgang til et profil- og testværktøj, som bliver et redskab for dig som underviser og fodboldtræner.

Du kan kombinere Fodboldtrænerlinjen med praktik i en af de lokale fodboldklubber og løbende få personlig sparring og feedback på din træning. Så er du ung træner i en lokal klub, så kontakt os og få et fedt højskoleophold.

 

Praktik

ISI Idrætshøjskole samarbejder med mange klubber i nærområdet, så du bliver matchet optimalt i forhold til dit ønske og dine ambitioner. Du får blandt andet mulighed for at være med på sidelinjen i et af Danmarks stærkeste fodboldmiljøer i FC Midtjylland.

Her kommer du tæt på klubbens talentudvikling og får indsigt i deres træningsmetoder. Du får fri adgang til hjemmekampe plus du flere gange på semestret bliver præsenteret for et fagligt oplæg af en FCM-profil.

Teori

En af linjens store fordele er, at vi kobler teori og praktik. Sammen med højskolens fodboldlinje bliver du selv en aktiv spiller på og uden for banen. Her lærer du at omsætte din taktik til spillet på banen og mærker på egen krop, hvad dine beslutninger betyder for holdet.

Teoretisk får du et godt og relevant indblik i de tekniske, taktiske, fysiske, mentale og sociale aspekter af at være træner.

I undervisningen møder du erfarne og højtkvalificerede undervisere, og i løbet af dit ophold vil du få mulighed for at tage DBUs C-licens træneruddannelse.

Studierejse til El Cambio Academy

Om foråret rejser højskolen til Uganda, og som elev på trænerlinjen er det enestående mulighed for at besøge fodboldakademiet, El Cambio. Her møder du nogle af Ugandas mest håbefulde talenter og oplever på egen krop, hvad fodbold betyder for dem.

Du får lov til at være en del af akademiets træninger, hvor der bliver lyttet til dine indspark. Du kommer med helt ind i maskinrummet på et af Østafrikas mest lovende akademier, og du oplever, hvordan fodbold er mere end blot et spil.    

Efter endt ophold på ISI er vejen således banet hvis du vil tilbage og selv blive en fast del af El Cambio Academy.

Fordi jeg her kunne udfordre mig selv sammen med både drenge og piger. Det har udviklet mig meget – både på og uden for banen.  

- Naja, elev efterår 2021

Jeg valgte linjen, fordi jeg elsker at spille en masse fodbold, og den mulighed fandt jeg her på ISI, hvor jeg både træner med højskolen og spiller for klubhold om aftenen. På linjen er der plads til alle niveauer, og det giver en rigtig god dynamik på holdet.

- Martin, efteråret 2022

Linjeture 

I løbet af dit højskoleophold får du mulighed for at ekstra oplevelser i form af linjeturer. Her tager vi ud af huset til fodboldrelevante destinationer eller miljøer. Bliver inspireret og får ny indsigt. 

 

award-trophy-star

Klubsamarbejde 

Vi hjælper dig med at afklare og rådgive omkring klub og hold, der matcher dit niveau og dine ambitioner, så vi finder den rette balance i fodboldtræner og højskole. Det gør vi gennem vores samarbejde med en lang række ambitiøse fodboldklubber i området. 

business-deal-handshake-1

Gæsteundervisere

Som fodboldtræner på højskolen vil du udover linjens erfarne og højtkvalificerede undervisere også blive inspireret af gæsteundervisere. 

Vi har et bredt netværk i fodboldverden, som vi trækker på. Desuden samarbejder vi blandt andre med FC Midtjylland, som stiller gæstelærere til rådighed, som giver dit et unikt indblik i en af Danmarks bedste klubber.

basketball-ball-dribble-player

 

 

Linjeansvarlig

Nicolai Lewandowski

E: nl@isi.dk

T: +45 30239920

  • Uddannet Cand. Scient. Idræt - med bachelor fra Odense Universitet og kandidat fra Københavns Universitet
  • Master i sportspsykologi
  • Fungerer som sportspsykologisk konsulent primært i forhold til fodboldspillere
  • UEFA B licenstræner
  • Har undervist i idræt på gymnasieniveau

Skriv til Nicolai

 

For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt

 

 

“Jeg ville ønske at jeg kunne have valgt et tilbud som ISI Træner, da jeg begyndte som ung og ambitiøs ungdomstræner.”

Glen Riddersholm, Tidl. superligatræner

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning