Alt det der danner dig

Et højskoleophold handler om dig – og vi. På ISI Idrætshøjskole vælger du frit mellem klassiske højskolefag, som er med til at udvikle og danne dig som person. I fællesskab synger vi, udvider horisonten og bliver klogere på egne værdier og det gode liv

I løbet af dit ophold på ISI Idrætshøjskole bliver du gennem en række højskolefag udfordret og inspireret på dig selv og dit liv. 

Højskolefagene er en naturlig del af højskoledagen og fællesskabet. Fire gange om ugen har vi samling på tværs af alle linjerne. Vi synger sammen fra højskolesangbogen og taler om forskellige emner, møder gæster udefra, stiller spørgsmål og får svar. At kigge ud over egen næsetip giver erfaringsmæssigt gode refleksioner og udvider horisonter. 

Vi kan berøre alt blandt andet små aktuelle emner fra det omkringliggende samfund eller problemstillinger rundt om i verden. Måske løser vi ikke internationale konflikter fra samlingssalen i Ikast, men vi sår frø, vigtig inspiration og erfaring i at bidrage i debatten, som de fleste får god gavn af senere i livet.

 

Højskolefag

Innovation Lab

På ISI Idrætshøjskole har vi skabt et rum for udvikling af idéer.

Du øver dig i at tænke innovativt og realisere kreative idéer.

”Vi gør tingene anderledes eller gør anderledes ting”.

Tiki-taka

På Tiki-taka dage er vi fælles om kreative, uventede og udfordrende oplevelser.

Det gælder livet

Du reflekterer over hvem du er som person, din personlighed og hvordan du vil fremstå sammen med andre mennesker.

Verden i forandring

Vi møder det ukendte, vender det kendte en omgang, og udfordrer hinanden på holdninger og meninger.

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning