Aktiviteter i verdensklasse

På ISI Idrætshøjskole vælger du en linjeidræt, som dit personlige fokus under dit ophold. Udover oplevelserne på linjen bliver dit højskoleophold proppet med fællesskaber, sjov, inspiration og rejser med nye kammerater på tværs af alle linjer

Uanset niveau, ambitioner og målsætninger vælger du frit mellem seks forskellige linjeidrætter på ISI Idrætshøjskole - en unik højskole for dig, der har idræt i blodet, og har passion og engagement som din drivkraft. 

Her bliver du klogere på dig selv, på livet, på samfundet og møder nye venner, der også brænder for højskole og idræt. Og så har du en unik chance for at udvikle dig som atlet indenfor dit linjefag; Fitness & Ernæring, Håndbold, Fodbold, Håndboldtræner, Fodboldtræner eller Underviser-linjen. 

Hvis valget er svært, har du også muligheden for at kombinere to linjer.

Uanset dit valg af linjeidræt bliver du under dit ophold på ISI også introduceret for et mangfoldigt udbud af idrætsaktiviteter – i fællesskab med dine nye højskolevenner på tværs af alle linjer.

Kig nærmere på vores linjeidrætter:

Padel

Er for dig, der ønsker at blive en del af et fedt og inspirerende træningsmiljø med fokus på at udvikle dig som padelspiller. 

Fitness og ernæring
Er for dig, der vil udfordre og udvikle din krops potentiale. Her stiller vi skarpt på dig, din træning og din kost

Fodbold
Er for dig der drømmer om at blive en bedre og mere helstøbt fodboldspiller - og om at udvikle og afprøve dig selv i et inspirerende og udviklende fodboldmiljø

Fodboldtræner
Er for dig, der vil udfordres, uddannes og inspireres til personlig udvikling som fodboldtræner.  

Håndbold
Er for dig der drømmer om at udvikle dig og blive udfordret som håndboldspiller midt i et inspirerende og udviklende håndboldmiljø.

Håndboldtræner
Er for dig, der vil udfordres, uddannes og inspireres som håndboldtræner 

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning