Hvad koster et ophold på Højskole & Golf?

I 2021 er prisen for en uge på Højskole & Golf er kr. 6.100,- per person

Prisen inkluderer alle måltider (inkl. formiddags- og aftenkaffe), greenfee, foredrag, aktiviteter, golfinstruktioner og udflugt.
 
Alle deltagere får desuden en deltagergave med skolens logo på.

Hvis din klub eller ”klub i klubben” ønsker at arrangere et Højskole & Golf-kursus som en fællestur, så kontakt os, så vi sammen kan lave et tilbud.

Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en betalingsopgørelse, hvoraf det fromgår hvordan indbetalingen foregår. Den første opkærvning på kr. 2.000,- pr. person skal betales inden otte dage. Restbeløbet betales ca. to måneder før kursusstart.

Ved evt. framelding tilbagebetales forudbetalings- og restbeløbet ikke.

 

COVID-19 info

Vi har stor fokus på hygiejne og afstand, således at vi lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Samtidig har vi store forventninger til at vi kan afvikle vores sommerkurser med den ånd, kvalitet og nærhed, som vi gerne vil have. 

Skulle fremtiden udvikle sig, så kommende ugekurser  bliver forbudt pga. COVID-19, så får du hele dit indbetalte beløb retur. Du løber derfor ingen økonomisk risiko i forhold til dette pga. COVID-19 ved at tilmelde dig et Højskole & Golf ophold på ISI.

Såfremt der sker hjemsendelse fra påbegyndt kursus pga. coronasmitte eller nærkontakt til en smittet kan vi desværre ikke tilbagebetale kursusgebyret. Vi anbefaler at man kontakter egen rejseforsikring i det tilfælde.

 

 

 

 

Enkeltværelsesgebyr

Skolen råder over to forskellige typer enkeltværelser, med følgende enkeltværelsesgebyr:

  • Kr. 800, for enkeltværelser, hvor bad og toilet deles mellem 2 enkeltværelser:
  • Kr. 1.550,- for enkeltværelser med eget bad og toilet   

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv