Ikast Complete

 

Ikast Complete er hjertet af hele sportsmiljøet omkring ISI.  Det er offentligt oplevelses- og træningsområde i Ikast-Brande Kommune, som udover vores egne elever henvender sig til byens befolkning, som gerne vil udfordre sig selv på konditionen.

Bjerget er bygget op inden for den 300 m lange løbebane med 4 baner, som et græsbeklædt bjerg, hvor der er forskellige udfordringer indbygget i terrænet.
Der er trapper til trappetræning, løbebaner der stiger op ad bjerget og stier som alle ender oppe på toppen af det 7,65 m høje bjerg, hvor der er etableret et plant område med beton.
På toppen er der placeret et ”gyldent tårn” udført at stål med en trappe til toppen. Trappen er udført med forskellige trinhøjder for, at der kan trænes med forskellige intervaller.
På bjerget er der etableret forskellige aktiviteter, som fodtennis, løbebaner i forskellige kurver, Chillout zone til udstræk & afslapning, opspændte reb, aktivitetsbane med trampoliner i forskellige niveauer, balancezone og Boulder Wall/klatregreb.

Tilstødende arealer uden for løbebanen er der udført belægningsarealer til aktiviteter som Parkour, Beach volleyball og Beach håndbold, Slag lines, trampoliner samt forskellige former for bure til boldspil.

keyboard_arrow_up