Golf

Lev golfdrømmen på ISI Idrætsefterskole samtidig med, at du får alle efterskoleoplevelserne med i baggen.

 

På ISI får du chancen for at udvikle dit golfspil i et intenst og ambitiøst golfmiljø.

Samtidig bliver du en del af et inspirerende efterskoleliv med fedt fællesskab og gode venskaber. En oplevelse for livet, der udvikler dig - personligt og som golfspiller.

Som elev på ISI er passionen for golf dit drive - og ikke mindst lysten og viljen til masser af træning, selvtræning og golfspil. Underviserne på ISI er topuddannede PGA-trænere, der samtidig er en aktiv del af efterskolemiljøet - og dermed også af din dagligdag og dit liv.

Her er du ligeledes omgivet af efterskolekammerater, der som dig brænder for deres sport.

På ISI er det vigtigste din lyst, vilje og motivation til at træne og udvikle dig. Sammen holder vi et individuelt fokus på dit spil, din fysik og din personlighed som spiller.

Udover masser af golftræning byder ISI også på unikke faciliteter tæt på skolen. Indenfor et godt drive fra efterskolen har du adgang til Danmarks bedste indoor træningscenter. På den modsatte side af vejen ligger golfbanen Tullamore Golf Club, som er vores hjemmebane, og det er der vi har vores daglige linjetræninger. Her er der investeret i nye opdaterede træningsfaciliteter i forbindelse med baneomlægning.

Som efterskoleelev har man frit spil og træning i både Tullamore Golf Club og Ikast Golf Club.

Ansøg om at blive efterskoleelev på ISI 

 

Undervisning

På golflinjen træner du cirka 10 lektioner om ugen.
Undervisningen består i høj grad af individuel træning under vejledning af en træner. I træningen indgår blandt andet også videoanalyser, Trackman, SAM-put, performance tests, baneobservationer og løbende personlige samtaler. 

Det bruger vi til at definere dine fokusområder, målrette din træning og give dig et endnu bredere fundament for at kunne træne selvstændigt. 

Vi forventer at udfordre dig teknisk, fysisk og mentalt. Vi kombinerer de forskellige elementer i lektionerne, så du får en varieret og spændende undervisning. I træningen fokuserer vi på:

  • Hele spillet: Langt spil, short game og putting
  • Mentaltræning
  • Fysisk træning
  • Banespil


 

 

Træningsmiljøet

Det intense golfmiljø på ISI giver os mulighed for at give golf et bredere perspektiv.

Så golf udover det individuelle udgangspunkt også bliver et fællesskab, hvor vi sparrer og inspirerer hinanden til at blive endnu bedre. I det hele taget er golftræningen på ISI baseret på at gøre dig bevidst og ansvarlig i forhold til selv at træne.

 

Vild med golf? – så få endnu mere indblik i livet som golfelev på ISI her

 

Golftur

Hvert år tilbyder vi golflinjen en linjetur til varmere himmelstrøg. Her rejser vi i foråret på en uges træningslejr sydpå.

Vi bruger bogstaveligt talt linjeturen til at komme på græs. Træningslejren er en vigtig del af elevernes forberedelser og optakt til en ny sæson, men også til at teste alle de ting af, som vi gennem vinteren har arbejdet med.

Undervisere på golflinjen

Lars Larsson

Ansvarlig for golflinjen

lars@isi.dk

Læs mere

Thomas Poulsen

Ansvarlig for golflinjen

tp@isi.dk

Læs mere

Frederik Arildsen

Underviser, golflinjen

fa@isi.dk

Læs mere

Thomas Baadsgaard Stephansen

Underviser på golflinjen og fysisk træner på ISI

tbs@isi.dk

Læs mere

Jacob Nortvig

Ansvarlig for Kost og Ernæring

jn@isi.dk

Læs mere

Faciliteter

I området omkring skolen har du adgang til masser af golfaktiviteter:

Træningsfaciliteter ved Tullamore Golf Club, bestående af:

  • Belyst overdækket drivning range med stort græs-tee område
  • To store indspilsfaciliteter
  • To putting greens
  • Medlemsskab af Ikast-Tullamore Golf Club, som består af to baner, Tullamore, ca. 400 m fra efterskolen, og Ikast-banen

Adgang til Danmarks bedste indoor-træningscenter, Indoor Golf Midtjylland

house

Matcher, golfrejse og fællesoplevelser

Din udvikling får du jævnligt lov at teste gennem matcher.

Vi arrangerer interne ISI Major-turneringer, hvor hele skoledage bruges på golf. Desuden deltager vi blandt andet i DM for Efterskoler og har mulighed for at spille Ryder Cup mod golfspillerne fra andre efterskoler eller Sport Star College på den modsatte side af vejen.

I foråret rejser vil til udlandet på golftræningslejr som vigtig del af sæsonopstarten. I efteråret afvikler vi golflinjeuge med fuld fokus på golf.

award-trophy-star


Klubsamarbejde

Golflinjen på ISI samarbejder med Ikast Tullamore Golf Club med to baner, som begge baner ligger i cykelafstand fra ISI.

business-deal-handshake-1

Fysioterapi

Idræt i koncentrerede mængder stiller krav til fysikken og kroppen. På ISI stiller vi fysioterapeut til rådighed, som visiterer og efter behov anviser øvelser til genoptræning, hvis eleven skulle få brug for det.

single-neutral-actions-heart


Det siger tidligere elever

John Axelsen

”ISI kom til at betyde meget for mig, både for mit golfspil men også for mig som person. Mit golfspil udviklede sig hurtigere, end jeg før havde prøvet, og lige efter mit ISI-ophold havde jeg en af de bedste sæsoner i min karriere.
Som person, var ISI med til at lære mig en masse ting om mig selv, og at være omgivet at så mange fantastiske personer, gjorde processen endnu bedre.
Jeg har mange gode minder: Alle de aftner, hvor der blev hygget med vennerne, morgentræningerne, hvor man skulle cykle op ad den ulidelig bakke til indoor-træningscentret, alle de “sodes”, der blev spillet om i bordtennis og pool, eller de fantastiske familiegruppemøder, vi havde. Når jeg tænker tilbage på ISI, bliver det et stort miks af gode minder, som altid vil være der.”

(John Axelsen, ISI årg. 2013/14, har spillet golf for University of Florida, USA, vandt VM for hold i 2018 og nu professionel på Challenge Touren)

Karen Fredgaard

”Når jeg ser tilbage på mine to år på ISI, er det en periode der har haft stor betydning for mit forsøg på at gøre sport til min levevej. ISI lærte mig tidligt at strukturere min dagligdag så træning, skole, turneringer og fritid med venner hang sammen på en sjov, nærværende og inspirerende måde”

(Karen Fredgaard, ISI årg. 2014/15 og 2015/16, har spillet golf for University of Houston, USA, og fra 2022 professionel på Epson Tour, den næstbedste amerikanske Tour.)

Jacob Kjær

”Under mit ISI-ophold fik jeg lov til at nørde i de tekniske ting i mit spil. Min forståelse for spillet blev større, samtidig med at jeg kunne træne med andre, som var lige så motiverede som mig selv. Mit ophold på ISI gjorde, at jeg ville være golftræner. Man bliver ikke kun en bedre golfspiller, men også et bedre menneske”

(Jacob Kjær, ISI årg. 2015/16, har spillet elitegolf gennem en årrække, PGA-træner i Varde Golf Klub.)


Er ISI noget for dig?

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os