Højskole & Golf

Alle Højskole & Golf kurser i sommeren 2021 er nu veloverstået. Mange tak for denne gang. Vi håber på at se mange såvel nye som gamle kursister i sommeren 2022.

Vi forventer at have informationer om kurserne i 2022 klar i november, hvor vi også åbner for tilmeldinger.

Læs mere

 

 

En dejlig sommeroplevelse

Drømmer du om at kombinere en uge på højskole med at træne og spille golf? Så får du igen i 2022 chancen til sommer, hvor vi for 28. år i træk byder velkommen til en unik oplevelse.

På Højskole & Golf i Ikast møder du begejstrede værter, kompetente golfinstruktører og berigende og provokerende foredragsholdere. Det skaber en atmosfære af livsglæde og lyst til udfordringer. Tilsammen et stærkt fundament for, at du får en behagelig, lærerig og positiv sommeroplevelse.

I sommeren 2020 og 2021 havde vi nogle fantastiske uger med Højskole & Golf på trods af Covid-19 situationen. Derfor forventer vi også i 2022 at afvikle sommerkurser med samme ånd, kvalitet og nærvær som vi kender fra tidligere år, og som er vigtig for os.

Vi forventer at være klar med informationer om Højskole & Golf, 2022 samt mulighed for tilmelding til kurserne i november måned.

Gode rammer og know how

På ISI har vi rammerne, knowhow og erfaring i at arrangere. Det bruger vi til at skabe ophold, som vores kursister mærker helt ind i sjælen. Venskaber bliver skabt, horisonter udvidet og golfspillet forbedret.

Det sidste kan vi måske ikke garantere, men du rejser helt sikkert herfra med en større viden og en personlig indsigt, du kan bruge, hvis du ønsker det.

Læs mere om golfundervisningen

 

 

 

 

Et boost på alle livets parametre

Vi ser frem til sommerugerne i 2022, som på lige fod med alle øvrige år siden 1995 bliver helt specielle. At en aktivitet har overlevet og udviklet sig gennem 28 år, vidner om bæredygtighed. Et ugekursus på ISI er et boost for dig på alle livets parametre – også din golf!

Vi glæder os til at se jer alle.

 

Følg os på facebook

 

Nyt fra Højskole & Golf

Så er vi klar med Højskole & Golf 2021

16.11.2020 Drømmer du om at kombinere en uge på højskole med at træne og spille golf? Så får du igen i 2021 chancen til sommer, hvor vi for 27. år i træk byder v Læs mere…

Højskole & Golf 2021

02.11.2020 Vi forventer at have informationer om Højskole & Golf i sommeren 2021 klar i løbet af uge 47, hvor vi også åbner for tilmeldingerne. Kurserne komme Læs mere…

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv