Højskole & Golf

Alle Højskole & Golf kurser i sommeren 2020 er nu veloverstået. Mange tak for denne gang. Vi håber på at se mange såvel nye som gamle kursister i sommeren 2021.

Vi har informationer om kurserne i 2021 klar i løbet af november 2020, hvor vi også åbner for tilmeldinger.

Læs mere

 

 

Drømmer du om at kombinere en uge på højskole med at træne og spille golf? Så får du igen i 2021 chancen til sommer, hvor vi for 27. år i træk byder velkommen til en unik oplevelse.

I løbet af november præsenterer vi Højskole & Golf 2021, og åbner for tilmeldingerne.

 

 

En dejlig sommeroplevelse

På Højskole & Golf i Ikast møder du begejstrede værter, kompetente golfinstruktører og berigende og provokerende foredragsholdere. Det skaber en atmosfære af livsglæde og lyst til udfordringer. Tilsammen et stærkt fundament for, at du får en behagelig, lærerig og positiv sommeroplevelse.

Gode rammer og know how

På ISI har vi rammerne, knowhow og erfaring i at arrangere. Det bruger vi til at skabe ophold, som vores kursister mærker helt ind i sjælen. Venskaber bliver skabt, horisonter udvidet og golfspillet forbedret.

Det sidste kan vi måske ikke garantere, men du rejser helt sikkert herfra med en større viden og en personlig indsigt, du kan bruge, hvis du ønsker det.

Læs mere om golfundervisningen

 

 

 

 

Et boost på alle livets parametre

Vi ser frem til sommerugerne i 2021, som på lige fod med alle øvrige år siden 1995 bliver helt specielle. At en aktivitet har overlevet og udviklet sig gennem 27 år, vidner om bæredygtighed. Et ugekursus på ISI er et boost for dig på alle livets parametre – også din golf!

Vi glæder os til at se jer alle.

 

Følg os på facebook

 

Nyt fra Højskole & Golf

Højskole & Golf i sommeren 2020

30.06.2020 Foran os ligger fem gode uge med golf, god mad og masser af fællesskab. Måske vi ses? Se video fra det første døgn på Højskole & Golf 2020 Læs mere…

Tilmeldinger i fuld gang

29.11.2019 I seks sommeruger – fra og med uge 27 til og med uge 31 – vil idrætshøjskolen i Ikast til sommer atter summe af glade golfspiller, sang, musik, inspir Læs mere…

Er en uge med Højskole & Golf noget for dig?

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv