Højskole & Golf

 

 

Alle Højskole & Golf kurser i sommeren 2023 er nu veloverstået. Mange tak for denne gang. Vi håber på at se mange såvel nye som gamle kursister i sommeren 2024, hvor vi har Højskole & Golf i uge 27, 28, 29, 30 og 31.

Vi åbner for tilmeldinger til Højskole og Golf i 2024 

TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2023 KL. 10.00

 

Læs mere

Gode rammer og know how

På ISI har vi rammerne, knowhow og erfaring i at arrangere. Det bruger vi til at skabe ophold, som vores kursister mærker helt ind i sjælen. Venskaber bliver skabt, horisonter udvidet og golfspillet forbedret.

Det sidste kan vi måske ikke garantere, men du rejser helt sikkert herfra med en større viden og en personlig indsigt, du kan bruge, hvis du ønsker det.

Læs mere om golfundervisningen

 

 

 

 

Et boost på alle livets parametre

Vi ser frem til sommerugerne i 2024, som på lige fod med alle øvrige år siden 1995 bliver helt specielle. At en aktivitet har overlevet og udviklet sig gennem 30 år, vidner om bæredygtighed. Et ugekursus på ISI er et boost for dig på alle livets parametre – også din golf!

Vi glæder os til at se jer alle.

 

Følg os på facebook

 

Nyt fra Højskole & Golf

Foredragsholder på Højskole & Golf 2024

27.05.2024 For over to år siden befandt Europa sig i en ny geopolitisk virkelighed: Rusland havde igangsat en fuld invasion af Ukraine. For at markere dette, inv Læs mere…

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv