Højskole & Golf

Vi er glade for at præsentere Højskole & Golf i sommeren 2022, hvor vi, med golfen som fællesnævner, ser frem til endnu en forrygende sommer, med masser af nærvær, engagement, fællesskab og oplevelser

 

 

En dejlig sommeroplevelse

Drømmer du om at kombinere en uge på højskole med at træne og spille golf? Så får du igen i 2022 chancen til sommer, hvor vi for 28. år i træk byder velkommen til en unik oplevelse. Kurserne finder sted i uge 26, 27, 28, 29, 30 og 31.

På Højskole & Golf i Ikast møder du begejstrede værter, kompetente golfinstruktører og berigende og provokerende foredragsholdere. Det skaber en atmosfære af livsglæde og lyst til udfordringer. Tilsammen et stærkt fundament for, at du får en behagelig, lærerig og positiv sommeroplevelse.

I sommeren 2020 og 2021 havde vi nogle fantastiske uger med Højskole & Golf på trods af Covid-19 situationen. Derfor forventer vi også i 2022 at afvikle sommerkurser med samme ånd, kvalitet og nærvær som vi kender fra tidligere år, og som er vigtig for os.

Gå i menuen under "Højskole & Golf" for at se mere om kurserne.

Tilmelding er desværre ikke længere muligt.

Gode rammer og know how

På ISI har vi rammerne, knowhow og erfaring i at arrangere. Det bruger vi til at skabe ophold, som vores kursister mærker helt ind i sjælen. Venskaber bliver skabt, horisonter udvidet og golfspillet forbedret.

Det sidste kan vi måske ikke garantere, men du rejser helt sikkert herfra med en større viden og en personlig indsigt, du kan bruge, hvis du ønsker det.

Læs mere om golfundervisningen

 

 

 

 

Et boost på alle livets parametre

Vi ser frem til sommerugerne i 2022, som på lige fod med alle øvrige år siden 1995 bliver helt specielle. At en aktivitet har overlevet og udviklet sig gennem 28 år, vidner om bæredygtighed. Et ugekursus på ISI er et boost for dig på alle livets parametre – også din golf!

Vi glæder os til at se jer alle.

 

Følg os på facebook

 

Nyt fra Højskole & Golf

Højskole & Golf for allerførste gang

04.02.2022 Blive en bedre golfspiller Holde en anderledes ferie Møde nye mennesker Er grundene til, hvorfor Elisabeth valgte at bruge en uge af sin sommerfe Læs mere…

Ti-årsjubilæum

18.01.2022 Socialt samvær, sjov og spas samt golf og godt vejr Sådan beskriver Tonny en uge med Højskole & Golf. Han ved, hvad han taler om. Tonny har nemlig Læs mere…

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv