Højskole & Golf

 

 

En dejlig sommeroplevelse

Onsdag d. 2. november kl. 12.00 åbner vi for tilmeldinger til sommeren 2023.

Drømmer du om at kombinere en uge på højskole med at træne og spille golf? Så får du igen i 2023 chancen til sommer, hvor vi for 29. år i træk byder velkommen til en unik oplevelse. Kurserne finder sted i uge 27, 28, 29, 30 og 31.

På Højskole & Golf i Ikast møder du begejstrede værter, kompetente golfinstruktører og berigende og provokerende foredragsholdere. Det skaber en atmosfære af livsglæde og lyst til udfordringer. Tilsammen et stærkt fundament for, at du får en behagelig, lærerig og positiv sommeroplevelse.

Gå i menuen under "Højskole & Golf" for at se mere om kurserne.

Gode rammer og know how

På ISI har vi rammerne, knowhow og erfaring i at arrangere. Det bruger vi til at skabe ophold, som vores kursister mærker helt ind i sjælen. Venskaber bliver skabt, horisonter udvidet og golfspillet forbedret.

Det sidste kan vi måske ikke garantere, men du rejser helt sikkert herfra med en større viden og en personlig indsigt, du kan bruge, hvis du ønsker det.

Læs mere om golfundervisningen

 

 

 

 

Et boost på alle livets parametre

Vi ser frem til sommerugerne i 2023, som på lige fod med alle øvrige år siden 1995 bliver helt specielle. At en aktivitet har overlevet og udviklet sig gennem 29 år, vidner om bæredygtighed. Et ugekursus på ISI er et boost for dig på alle livets parametre – også din golf!

Vi glæder os til at se jer alle.

 

Følg os på facebook

 

Nyt fra Højskole & Golf

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv