Fordybelses­fag

Du får tid til fordybelse og kan prøve kræfter med eksempelvis udeliv, forskellige idrætskulturer eller en fitnessinstruktør.

 

 

Fordybelsesfag

Constructor

Constructor er et byg-selv-fag, hvor du er med til at definere, udvikle og skabe  projekter. I samarbejde med holdet og med masser af sparring – så alle kan være med uanset håndværkersnilde eller ingeniør-talent.

Bæredygtighed

Vær med til at sætte frø og se det vokse op. I bæredygtighed bliver vi klogere på, hvordan vi lever mere skånsomt over for naturen og miljøet. Vi får grønne fingre, laver bæredygtigt mad, recycler møbler og meget mere.  

Fitnessinstruktør

Uddannelsen som fitnessinstruktør er et tilbud til dig, der ønsker færdigheder i at:

  • Tilrettelægge træningsprogrammer
  • Instruere i korrekt udførelse af øvelser og brug af fitnessredskaber og udstyr
  • Motivere til en sundere livsstil


Og du får:

Indsigt i de fysiologiske forandringer i kroppen, som træningen medfører

Uddannelsen er skabt i samarbejde mellem DGI og DIF. Uddannelsen henvender sig til alle, som ønsker en grunduddannelse i fitness, og har til formål at give basiskendskab til brugen af fitness som motionsform, som supplerende træning til anden idræt og til at udvikle individuelle træningsprogrammer. Efterfølgende kan du søge arbejde som fitnessinstruktør, da du får papir på din uddannelse.

Kend din krop

Er faget, der flytter grænser. Gennem klasseundervisning, refleksioner og oplevelser på egen krop, bliver du klogere på dig selv og din fysiske formåen. 

Krop og kultur

Vi stiller skarpt på kroppen og sætter bevægelse i relation og perspektiv – til for eksempel idrætskulturer andre steder i verden. Vi tager ofte ud af huset, når vi prøver idrætsgrene som kajak, judo, ridning, fægtning og meget mere.

Sportsernæring

I Sportsernæring kigger vi på sammensætnng af kost i forhold til kroppens aktivitetsniveau.

Get Out

Kom med når vi prøver forskellige grene af outdoor-faget. Vi skal lave nak&æd, vandre i skovene, træklatre, men også opnå færdigheder, som hjælper os i naturen. 

Afslutningsvis kulminerer faget med en flerdages kanotur på søerne omkring Silkeborg.

 

 

 

 

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning