Anders Friis

Ansvarlig for drengehåndboldlinjen

Underviser i:

  • Drengehåndbold

Håndbolderfaring:

  • Tidligere elitehåndboldspiller i Silkeborg 
  • Assistentræner for HIH's ligadamer
  • Talenttræner ved DHF
  • Uddannet divisionstræner

Jeg bor i Silkeborg med min kæreste og vores lille datter Merle.

Jeg har selv spillet håndbold i hele mit liv, og siden jeg stoppede min aktive karriere, har jeg fungeret som træner i Bjerringbro, Silkeborg, Ikast og hos DHF som talenttræner.

Jeg blev færdig som folkeskolelærer i 2008, og efter 1 år i folkeskolen, en jordomrejse og 3 år på en anden efterskole, havnede jeg på ISI. Det er et perfekt match for mig, da jeg elsker at have med unge mennesker at gøre, som motiveres og trives med sport. At møde unde mennesker med passion og vilje til at dygtiggøre sig - både som menneske og indenfor sport, motiverer mig rigtig meget, så derfor er jeg et lykkeligt medlem af ISI-familen. 

Min fritid går med familie, venner, rejser og håndbold. Jeg nyder tiden med familen, og efter jeg har fået en datter, har tid fået en ny betydning hos mig.

Jeg fungerer som assistent på HIH’s ligahold, så der går der også en masse tid med træning og kampe. Derudover er jeg ved at færdiggøre med diplomuddannelse i DHF. 

Mine mange år på ISI har givet mig mange gode oplevelser, og ligeledes er det en arbejdsplads med mulighed for konstant at udvikle sig. Jeg er priviligeret over at have mange dygtige medarbejdere omkring mig, og jeg håber, jeg kan få lov til at blive her i mange år :-) 

 

E: afr@isi.dk

keyboard_arrow_up