Læringsmiljø i verdens­klasse

Børn kan lære alt. Guldminen tilbyder læringsmiljø i verdensklasse, og her spiller individuelle læringsplaner også en central plads

For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt

 

"På Guldminen er de faglige ambitioner på samme niveau som de sportslige:

VI VIL LAVE VERDENSKLASSESKOLE

Guldminen arbejder efter friskoleloven. Det giver fordele, når vi skaber en hverdag, som retter sig mod elevernes aktuelle interesser, modenhed og erfaringer – uden så mange udefrakommende krav.

Vores overordnede mål er at skabe læringsmiljøer i verdensklasse. Her er individuelle læringsstile en høj prioritet, fordi de åbner for en læringsmotorvej – som optimal ramme for at accelerere dit barns læring.

På Guldminen er underviserne en del af hele børnenes skoledag. Det handler om nærhed. Underviseren er helt tæt på, og det skaber et kvalificeret indblik i barnets udvikling: fagligt, sportsligt, socialt og personligt.

​Den vigtige energi

Leg, læring, glæde, fællesskab og fysisk aktivitet udvikler og udfordrer Guldmine-elever på alle planer - og kræver god energi.

Den sikrer vi blandt andet med varierede måltider dagen igennem – fra morgenmad til frokost og snacktid både formiddag og eftermiddag. Tilberedt af årstidens råvarer og med udgangspunkt i at optimere elevernes præstationsevne og livskvalitet generelt.

Sportsligt fokus - hver dag

Vi stræber mod at udvikle grundlæggende atleter. Derfor arbejder vi blandt meget andet med motoriske lektier, motoriske øvelser, atletik, kampsport og gymnastik i løbet af en skoledag. Samtidig arbejder vi med lange middagspauser i rammer, som indbyder, opfordrer og udfordrer til leg og bevægelse.
Den atletiske undervisning er aldersrelateret, ud fra elevens individuelle udgangspunkt, og sammensat som “indirekte” fodbold- og håndboldtræning.
Vi underviser piger og drenge sammen, så længe det gi-ver mening.

LÆRING OG SPORT SPILLER SAMMEN

Underviserne på Guldminen har passion. For sport og for at undervise og udvikle børn - både bogligt og som mennesker. Desuden har de stor respekt for de personlige kompetencer, idrætten også bidrager med.
Hos os er det vigtigt, at underviserne indtager læringsrummet og kommunikerer anerkendende og tydeligt med jeres barn og med jer som forældre. De værktøjer indgår i den certificeringsuddannelse, som alle undervisere gennemfører.

 

GULDMINEN GÅR NYE VEJE

Som den eneste skole i Danmark er Guldminen både skole og sportsklub.
Udover læring, sund kost og SFO får du højt kvalificeret træning fordelt over hele skoledagen. Når den slutter kl. 16.30, har du klaret det hele og kan holde fri resten af dagen. Guldminen er også dit klubhold, som du spiller kamp for i weekenden.
 

keyboard_arrow_up
GuldmineansøgningBesøg os