Underviserlinjen

Underviserlinjen på ISI er for dig, der er nysgerrig på pædagogik og undervisning i kombination med idræt

En studieforberedende linje

Måske ved du allerede, at du vil være lærer, pædagog eller læse idræt på universitet, eller måske du har behov for at prøve dig selv af inden, du beslutter dig?

Uanset hvad får du på linjen rig mulighed for at fordybe dig, gå på opdagelse i og blive klogere på om din fremtidige uddannelse ligger indenfor dette fagområde.

Undervisning 

Linjen udvikler dig som den gode underviser gennem værktøjer og erfaring, så du er rustet til at begå dig som formidler og underviser.

I undervisningen bliver du præsenteret for forskellige læringsmetoder og -begreber, og vil gennem et praktikforløb på idrætsfriskolen – Guldminen få erfaring inden for undervisning og pædagogik.

I samspil med idrætsfriskolen – Guldminen bliver du præsenteret for de tre rum: det boglige, det grundatletiske og sporten. De tre rum er dét, som gør idrætsfriskolen – Guldminen speciel, og det er også de tre rum, du, som elev på linjen, specialiserer dig inden for.

Faglige diskussioner, aktuelle debatter og andre relevante udfordringer bliver en stor del af undervisningen, hvor du i samspil med andre engagerede elever bliver rustet til at kunne forholde dig nuanceret og kritisk til nutidens uddannelses- og dannelsesinstitutioner. Du vil opleve at teori og praksis går hånd i hånd, og at vi giver sparring og feedback i stedet for eksamener og karakterer.

Højskolelivet 

Udover dit linjefag kommer en masse øvrige spændende, udfordrende og sjove idrætsfag, inspirationsfag og højskolefag, som du selv vælger og sammensætter – så dit skema matcher dine interesser og det, du brænder for. Der er også rig mulighed for oplevelser i form af ture og rejser i Danmark og i udlandet – hvor særligt rejsen til Uganda giver dig oplevelser og perspektiv.

Fællesskab er essensen af vores højskole. Her får du chancen for at møde nye venner for livet - både på højskolen og i området lige omkring skolen. Her møder du samtidig et engageret team af undervisere og trænere, der alle er en aktiv del af det daglige liv på højskolen. Du får en hverdag med masser af undervisning, idræt og selvfølgelig tid og rum til fordybelse, inspiration og udvikling.


Tilmeld dig linjen her

Har du spørgsmål om underviserlinjen på ISI Idrætshøjskole?

Kristine Raeder

Ansvarlig for underviserlinjen

smartphone26224932

mailSkriv til Kristine

Kristine Raeder

Mette Møller

Ansvarlig for underviserlinjen

smartphone21490337

mailSkriv til Mette

Mette Møller

Svend Erik Schmidt

Medansvarlig for underviserlinjen

mailSkriv til Svend Erik Schmidt

Svend Erik Schmidt

Bjørn Holm

Medansvarlig for underviserlinjen

mailSkriv til Bjørn Holm

Bjørn Holm

Undervisere på underviserlinjen

ISI lægger stor vægt på kvalitet. Naturligvis også i forhold til underviserne.

 

Mette Møller

Ansvarlig for underviserlinjen

mmp@isi.dk

Læs mere

Kristine Raeder

Ansvarlig for underviserlinjen

kr@isi.dk

Læs mere

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning