Underviserlinjen

Underviserlinjen på ISI er for dig, der er nysgerrig på pædagogik og undervisning i kombination med idræt

Måske ved du allerede, at du vil være lærer, pædagog eller læse idræt på universitet, eller måske du har behov for at prøve dig selv af inden, du beslutter dig?

Uanset hvad får du på linjen rig mulighed for at fordybe dig, gå på opdagelse i og blive klogere på om din fremtidige uddannelse ligger indenfor dette fagområde.

Undervisning 

Linjen udvikler dig som den gode underviser gennem værktøjer og erfaring, så du er rustet til at begå dig som formidler og underviser.

I undervisningen bliver du præsenteret for forskellige læringsmetoder og -begreber, og vil gennem et praktikforløb på idrætsfriskolen – Guldminen få erfaring inden for undervisning og pædagogik.

I samspil med idrætsfriskolen – Guldminen bliver du præsenteret for de tre rum: det boglige, det grundatletiske og sporten. De tre rum er dét, som gør idrætsfriskolen – Guldminen speciel, og det er også de tre rum, du, som elev på linjen, specialiserer dig inden for.

Faglige diskussioner, aktuelle debatter og andre relevante udfordringer bliver en stor del af undervisningen, hvor du i samspil med andre engagerede elever bliver rustet til at kunne forholde dig nuanceret og kritisk til nutidens uddannelses- og dannelsesinstitutioner. Du vil opleve at teori og praksis går hånd i hånd, og at vi giver sparring og feedback i stedet for eksamener og karakterer.

 

 

Højskolelivet 

Udover dit linjefag kommer en masse øvrige spændende, udfordrende og sjove idrætsfag, inspirationsfag og højskolefag, som du selv vælger og sammensætter – så dit skema matcher dine interesser og det, du brænder for. Der er også rig mulighed for oplevelser i form af ture og rejser i Danmark og i udlandet – hvor særligt rejsen til Uganda giver dig oplevelser og perspektiv.

Fællesskab er essensen af vores højskole. Her får du chancen for at møde nye venner for livet - både på højskolen og i området lige omkring skolen. Her møder du samtidig et engageret team af undervisere og trænere, der alle er en aktiv del af det daglige liv på højskolen. Du får en hverdag med masser af undervisning, idræt og selvfølgelig tid og rum til fordybelse, inspiration og udvikling.


Tilmeld dig linjen her

 

 

Mød Mette og Kirstine

For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt

Mød Svend Erik

For at se dette indhold, skal statistik cookies være tilladt

Mette

Højskoleelev foråret 2021

Hvad er det bedste ved underviserlinjen?

Kombinationen af teori og praksis har været rigtig god. Når vi har haft om et teoretisk emne, afprøver vi det altid praktisk og taler om det bagefter. Det har givet rigtig meget god erfaring

Daniel

Højskoleelev efteråret 2021

Hvorfor valgte du underviserlinjen?

Fordi jeg vil være lærer. Jeg vidste, jeg havde lysten, men jeg var nysgerrig på at vide, hvad man skal kunne. Jeg ville kende rejsen dertil, og derfor valgte jeg linjen.

Sofie

Højskoleelev efteråret 2021

Hvad har underviserlinjen givet dig?

Jeg er gået fra at vil læse idræt på universitet til nu at vide, at jeg hellere vil læse til folkeskolelærer.
Afklaringen jeg har fået på linjen, giver mig en enorm ro

Faciliteter

På ISI er du omgivet af unikke idrætsrammer. Højskolen råder blandt andet over en hal, en træningssal, styrketræningslokale, teorilokaler, to udendørs multibaner og beach-baner. Og er du også til udendørstræning? Så har vi adgang til et af landet nyeste og mest innovative oplevelses- og træningsområder, Ikast Complete, på den anden side af gaden.

Her ligger også FC Midtjylland-huset Dream 99 foran et hav af fodboldmuligheder: 13 græstræningsbaner, kunstgræsbaner og kunstgræsbanen EDC Arena, hvor du også finder to Goal Box-træningsbaner. Dertil kommer den overdækkede full-sizebane i Stadome, som fodboldlinjerne bruger i vinterhalvåret. I gåafstand ligger en golfbane med driving-range, indspils-, sandbunker- og putting-faciliteter.

På den modsatte side af vejen har vi adgang til 13 græstræningsbaner, kunstgræsbaner og kunstgræsbanen EDC Arena, hvor du også finder to Goal Box-træningsbaner. Dertil kommer den overdækkede full-sizebane i Stadome, som fodboldlinjerne bruger i vinterhalvåret. Her finder du også Ikast-Brande Arena med blandt andet en arena og træningshaller, udendørs padle- og tennis-baner. 

 Læs mere om faciliteter

Ansvarlige for underviserlinjen

 

 

 

Mette Møller

Ansvarling for underviserlinjen

Uddannet Cand. Scient. i idræt ved Århus Universitet  

 Skriv til Mette

 

 

 

Kristine Raeder

Ansvarlig for underviserlinjen

Cand. mag i Engelsk og Idræt fra Aarhus Universitet

 Skriv til Kirstine

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning