En bred vifte af fitness og faciliteter

Som højskoleelev har du adgang til skolens veludstyrede styrketræningscenter og til træningscentret i IBF Arena. Træningslokaler som du også udover din linjetræning er velkommen til at bruge, når det passer dig. 

Her har du mulighed for at bruge blandt andet TRX-slynger, kettlebells, bolde, vægtstænger, som bidrager til optimale forudsætninger for at arbejde med og frem mod de mål, du har sat dig.
Samtidig kan du fordybe dig i blandt andet styrketræningsteknik og tilrettelæggelse af programmer. Du kommer til at arbejde intenst med din egen styrketræning og får blandt andet råd og vejledning til at nå dine mål.

Når vejret er godt, går vi gerne ud. På højskolen har vi blandt andet adgang til beach-baner og et af landet nyeste og mest innovative oplevelses- og træningsområder, Ikast Complete, på den anden side af gaden.

Her tårner et græsklædt bjerg sig op med blandt meget andet indbyggede løbebaner med kurver, trapper til trappetræning, områder til bl.a. intervaltræning, fodtennis, balancezone, chill out zoner til udstrækning, trampoliner og zoner til klatring.
Højskolen råder også over for eksempel vildmarkskar og bålhytte.

 

 Tilbage til Fitness og Ernæring

 

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning