Jacob Nortvig

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Ernæring
  • Sportsernæring.

Jeg er 30 år og er bosiddende i Lisbjerg lige uden for Aarhus sammen med min kæreste. Vi rykker dog snart teltpælene op og flytter til Ikast.

Jeg har været ansat i ISI-regi siden efteråret 2017, hvor jeg startede som underviser på skolens højskole. Med tiden har jeg indtaget flere forskellige roller, før jeg startede i en mere fast rolle på efterskolen i 2022.

Jeg har en stor interesse indenfor idræt, ernæring og sundhed og samspillet herimellem. Af samme årsag tog jeg først en professionsbachelor i Ernæring & Sundhed og derefter en kandidat i Konkurrence- og eliteidræt. Dette har gjort, at jeg har en holistisk tilgang til mennesker, hvor jeg tror, det er vigtigt at anerkende alle livets facetter – for på den måde at skabe trivsel og udvikling. Dette praktiserer jeg både i undervisning, i rollen som familielærer samt i den uformelle interageren med eleverne i dagligdagen.

Når jeg ikke underviser på ISI, er jeg ansat som Nutritionist ved FC Midtjylland, hvor jeg arbejder med præstationsoptimering for både Superligaholdet og Akademiet. Endelig er jeg en del af Team Danmarks ernæringsfaglige netværk. 

E: jn@isi.dk

 

 

 

keyboard_arrow_up