Josefine Piil

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Dans

Erfaring:

  • Uddannet på Aarhus Dance Education 2021
  • Danser på Wavy dansekompagni + udtaget dansehold i ASG.
  • 15 års undervisningserfaring på div. dans, + rytmehold
  • 5 år som efterskolelærer
  • DGI Internationaleidrætslederuddannelse
  • Underviser på DGI inspirationskurser

Jeg er 27 år og bor i Aarhus, det er mit første år på ISI idrætsefterskole, men jeg har før det undervist fem år på en anden efterskole, som lærer i bl.a. fællesgymnastik, rytme og dans. 

Lige siden jeg selv gik på efterskole har drømmen om at blive efterskolelærer aldrig forladt mit hovede. Nu har jeg været det nogle år, og jeg elsker det stadig. Det er fedt at følge eleverne i et af deres fedeste år i deres liv, se eleverne vokse og udvikle sig på alle mulige måde, og både hjælpe og presse dem lidt, hvor jeg kan. Jeg synes, det er fedt at have en indflydelse på deres efterskoleår og være med til at lave sjove og kreative ting med og for eleverne, samtidig med at jeg også sætter pris på de gode snakke. 

Noget af det, jeg holder allermest af og som giver mig energi, er at stå i dansesalen og undervise. Se danserne fordybe sig i dansen og blive udfordret - og i løbet af et år udvikle sig og blive klogere dansemæssigt. 

Udover at jeg altid har brugt tid på selv at gå til dans og undervise, er jeg også vild med alt slags boldspil (selvom jeg ikke har talent for det), samtidig med at jeg også nyder at være kreativ på alle mulige måder. Eks. har jeg lavet meget video og billedredigering til div. indhold på sociale medier. Jeg er også helt vild med at stå på ski. 

Det tætte bånd, man kan få med eleverne på efterskolen, er noget helt særligt, og jeg ser frem til at lære de kommende elever at kende.

E: jpi@isi.dk

 

keyboard_arrow_up