Kamilla Pablo Schmidt

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Valgfag

Jeg er opvokset på Vestfyn, men flyttede i 2013 til Aarhus for at studere. I 2021 rykkede min kæreste og jeg til en lille landsby tæt på Galten. Jeg er bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og har derefter uddannet mig til lærer i Jelling med linjefagene dansk, engelsk og samfundsfag.

I snart 25 år har jeg spillet trompet og klaver og musikken fylder rigtig meget i mit liv - både når jeg selv spiller og synger, men også når jeg tager til koncerter og festivaler. Jeg har spillet i bigbands på ret højt niveau i mange år og nyder oplevelserne og venskaberne som musikken giver. Jeg synger også i gospelkor i Aarhus, hvor vi er ambitiøse og elsker at give den gas. Når jeg spiller og synger til fællessang på ISI tager jeg al min musikglæde med. Jeg drømmer nemlig om, at vi i fællesskab opdager, hvor mange gode oplevelser man kan få, når man tør at synge sammen.  

Både privat og på ISI vil man også opleve mig bruge tid på kreative udfoldelser. Jeg prøver - altid med Pippi-mentaliteten ”Det har jeg ikke prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert” - at forfølge fælles kreative ideer i alt fra valgfag til aften- og weekendaktiviteter. 

Mit hjerte banker for efterskolerne og alt det, vores unikke skoleform kan. Efterskolen er også grunden til, at jeg ændrede retning og uddannede mig til lærer. Jeg elsker, at jeg gennem året får lov til at møde eleverne i mange forskellige situationer og at jeg også lærer dem at kende udenfor klasselokalet. Det er også givende at møde alle de dedikerede ISI-elever, der kommer fra en helt anden baggrund end min og opleve, hvordan netop dét kan skabe dynamik i relationer og samvær. 

E: ks@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up