Kamilla Schmidt

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Dansk
  • Engelsk
  • Kreative Valgfag
  • Spiller til samlinger m.m.
  • Familielærer

Jeg er oprindeligt fra Vestfyn, men har siden 2013 boet i Aarhus. I maj 2021 rykkes adressen til Stjær ved Galten, hvor jeg - sammen med min kæreste – har købt rækkehus.

Jeg har oprindeligt en bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet og er bagefter læreruddannet fra Jelling Seminarium i 2020 med linjefag i Dansk, Engelsk og Samfundsfag – tre fag, der interesserer mig meget på mange forskellige måder. Jeg har desuden taget kurser inden for event management, da det at skabe oplevelser og kulturelle events også optager mig.

I over 20 år har jeg spillet trompet og klaver og musikken fylder meget. Jeg har spillet jazz i bigbands på ret højt niveau i mange år og nyder sammenholdet, kreativiteten, venskaberne og glæden som musik og koncertoplevelser kan skabe. Når jeg spiller til samlinger og sangtimer på ISI er det også med ønsket om, at eleverne finder samme glæde og fællesskab i musik og fællessang.

Udover musikken fylder gåture, trænertjans som puslingegymnastikinstruktør, samvær med familie og venner og meget andet min fritid.

ISI er min første arbejdsplads som færdiguddannet og som nyuddannet lærer med et hjerte, der banker for efterskolerne, er det fedt at have fået muligheden for at blive en del af netop den verden. Det er fedt at få lov til at møde eleverne i mange forskellige situationer og rum – lige fra familiegruppen til klasselokalet og det store fællesskab. Det er givende at møde alle de dedikerede elever, der kommer fra en helt anden baggrund end min og opleve, hvordan netop dét kan skabe dynamik i relationer og samvær både i og udenfor undervisningen.

E: ks@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up