Leif Johnsen

Efterskolelærer og ansvarlig for pigehåndboldlinjen

Underviser i:

  • Pigehåndbold

Håndbolderfaring:

  • U17-træner I Ikast Håndbold
  • Ungdomstræner i Ikast gennem mange år

Uofficielt har jeg nu levet halvdelen af mit liv med tilknytning til ISI og i tæt samspil med byens inspirerende foreningsliv. Bor fortsat i Ikast med min kone og vores to børn.

Jeg er oprindeligt fra Brørup i Sydjylland, hvor jeg også blev uddannet kok. Et højskoleophold trak mig dog til det midtjyske, og her mødte jeg fantastiske undervisere fra det frie skoleliv. Det gjorde, at jeg blev boende og startede et virke som håndboldtræner i de lokale foreninger. Åbningen af en efterskole på ISI, trak mig mod lærergerningen, og heldet ville, at jeg fik lov at være underviser i sporten - fra den dag efterskolen startede i 2004. Det er efterfølgende blevet til mange år gode år som efterskolelærer og håndboldunderviser på ISI, i et fantastisk samspil med gode kollegaer og lokale foreningsfolk.

Jeg er utrolig nysgerrig og holder meget af at fordybe mig i forskellige træningskulturer og miljøet. Dermed er idrætslivet, menneskerne og rammerne på ISI og i det midtjyske foreningsliv et dejligt sted for mig og min interesse - sammenholdt med alle de fantastiske elever og store oplevelser, som mit arbejde giver mig.

Jeg sætter utrolig stor pris på at møde mine ”gamle” elever og er så privilegeret, at håndbolden er blevet en fast del af mit hverdagsliv. Jeg sætter også stor pris på mødet med forskellighed - og lige så meget som jeg er trist, når elevholdet stopper, lige så spændt er jeg på at møde nye personligheder. Filosofi og antropologi kunne helt sikkert også have været studieretninger for mig.

E: lj@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up