Martin Jes Buus

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Matematik
  • Engelsk
  • Valgfag

Jeg bor lige nu i Thyregod, hvor jeg også er opvokset. Inden min hjemkomst har jeg boet i både det nord- og sydlige Jylland. Først i Aarhus hvor jeg blev uddannet lærer med linjefagene idræt, matematik og engelsk foruden svømmelæreruddannelsen. Senere i Sønderborg hvor jeg fik arbejde på Adventure-Efterskolen og fandt ud af, at det at være efterskolelærer, er det helt rigtige for mig. Dette blev yderligere bekræftet efter at have dækket et barselsvikariat på Vesterlund Efterskole, som blot har givet mig endnu mere blod på tanden! 

Jeg har spillet akustisk guitar, siden jeg var 10 år gammel og er jævnligt ude at optræde til bryllupper og fødselsdage. Jeg hygger mig desuden med at lave guitarvideoer. Vil du gerne lære at spille guitar, står jeg altid til rådighed med et fif eller to! 

Jeg elsker at være aktiv, hvad enten det drejer sig om træning i styrkecenteret eller ude på cyklen. Er desuden vild med boldspil og ikke mindst nichesportsgrene som spikeball, bordtennis, padeltennis og discgolf. En del af min fritid går derudover med en lille nystartet virksomhed, som jeg har stiftet med en gymnasieven. Konceptet er så simpelt og skørt, som at skrive hilsner på kartofler! 

2022 bliver mit første år som lærer på ISI og jeg ser enormt meget frem til at lære både elever og kolleger at kende og blive en del af det store fælleskab, som opstår på en efterskole. Jeg ser det som et stort privilegie også at kunne tilbringe tid med eleverne uden for den faglige undervisning og på denne måde skabe relationer med bund i. Det er fedt og inspirerende at opleve eleverne i forskellige situationer. Jeg håber, at jeg også vil inspirere dig! 

E: mjb@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up