Philip Sviatchenko

For over to år siden befandt Europa sig i en ny geopolitisk virkelighed: Rusland havde igangsat en fuld invasion af Ukraine. For at markere dette, inviterer ”ISI Højskole & Golf” en af landets førende eksperter på Ukraine, den ukrainskfødte ledelsesrådgiver og foredragsholder, Philip Sviatchenko til en foredragsrække, hvor vi vil blive klogere på krigens status og hvilke udviklinger vi kan forvente i år 2024 og frem.

Igennem over et årti har Philip fulgt konflikten i sit hjemland Ukraine tæt. Han er selv født i Kyiv under Sovjetunionen, men kom til Danmark i starten af 1990’erne. Philip har siden arbejdet i den ukrainske hovedstad i en periode og taler og forstår både ukrainsk og russisk. Det giver Philip en enestående mulighed for at følge med i konflikten fra begge parters udgangspunkt, og han giver et nuanceret og kvalificeret billede af den aktuelle konflikt.

Philip Sviatchenko er en hyppigt anvendt analytiker og ekspert i ukrainske og russiske samfundsforhold med adskillige medvirkender i Deadline, Debatten, P1, TV2 og i en lang række podcasts. I den offentlige debat er Philip Sviatchenko særligt kendt for sin omfattende viden om Ukraine, Rusland og postsovjetisk rum. Philip er uddannet i statskundskab fra København Universitet. Han har arbejdet for den danske udenrigstjeneste i Ukraine, UEFA, som korrespondent for DR i Ukraine, forbindelsesofficer for det danske fodboldlandshold under slutrunden i Ukraine og Polen samt som rådgiver for topledelser og bestyrelser i i nogle af landets største koncerner.

Det bliver en fantastisk sommer på ISI Højskole & Golf

keyboard_arrow_up
TilmeldingHøjskoleliv