Bettina Smidt

Efterskolelærer med passion for sprog og idræt

Underviser i:

  • Tysk – 9./10. kl
  • Engelsk – 9./10. kl
  • Idræt – 9. kl
  • Familielærer

Jeg bor i Ikast sammen med min mand, to piger på 6 og 4 år samt vores hund. 

Inden jeg blev efterskolelærer boede og arbejdede jeg 1 år i Tyskland, og derefter 10 år i en dansk eksportvirksomhed med Tyskland som mit primærmarked. Mit år i udlandet har givet mig mange oplevelser og kompetencer, som jeg som ung ikke vidste, jeg nogensinde skulle få brug for. Men det har bl.a. åbnet døren til ISI, og jeg bruger ofte mig selv som eksempel, hvis nogle elever mener, de aldrig vil få brug for tysk eller andre kompetencer.

Efter 10 år i erhvervslivet tog jeg læreruddannelsen på Silkeborg Seminarium, hvor jeg blev færdig i 2011. Herefter fik jeg job på Levring Efterskole, hvor jeg underviste i dansk, håndbold, fitness, tysk og engelsk. I 2016 fik jeg efter endt barsel job på ISI, og her har jeg været siden. Jeg nyder at arbejde med de unge mennesker – både menneskeligt og bogligt, og noget af det, der kan gøre mig allermest glad er, når jeg kan se et ungt menneske ”vokse”. Kombinationen af efterskole og eliteidræt giver et unikt miljø, som er dejligt at arbejde i og med.

Min fritid bruger jeg med min familie , venner, lange gåture og træning. Jeg har tidligere spillet håndbold, men kroppen er mere til hot-yoga og styrke-/stabilitetstræning nu. Jeg er desuden gymnastikinstruktør for et 0. kl pigehold, og så nyder jeg at lytte til gode lydbøger. 

E: bs@isi.dk

 

keyboard_arrow_up