Casper Hansen

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Dansk i 10. kl.

Mit navn er Casper Hansen. Jeg bor, hvad nogle vil kalde et lille stenkast - andre blot 28 meter (det er målt op) - fra ISI. Mine rødder har jeg i den fynske muld og dialekten er ikke forsvundet endnu, på trods af snart 15 år i det midtjyske.
I 2008 hev jeg teltpælene op og flyttede fra Sydfyn til Ikast, da jeg blev ansat på ISI Idrætsefterskole. Jeg havde færdiggjort min læreruddannelse i ’07 på Den frie Lærerskole. Inden jeg rykkede til Heden, havde jeg været ansat på to andre idrætsefterskoler, hvor de første erfaringer var blevet gjort og kanter slebet til.

På ISI har jeg gennem årene haft mange kasketter på. Lige nu er mine primære opgaver at undervise i Dansk i 10. kl. Et fag jeg holder meget af, da det udover det fagfaglige også har et stort dannelseselement, som jeg er glad for. Jeg varetager også faget Horisont, hvor vi udvider elevernes ditto med et kig på, hvordan den verden de er en del af hænger sammen og udvikler sig. Jeg har også en rolle omkring skolens markedsføring og indholdet på vores sociale medieplatforme, hvor jeg producerer en stor del af vores content. Her er jeg i gang med en uddannelse i Digital Markedsføring. Og så har jeg været med til at bygge vores badmintonlinje op som ansvarlig for den.
Sammen med gode kollegaer har jeg efterhånden været med til at udvikle og planlægge stort set alle vores større aktiviteter over årene. Så jeg har været rundt i de fleste hjørner af ISI Idrætsefterskole.

Jeg trives med efterskolelivet og alle dets elementer. At arbejde med unge mennesker i en periode af deres liv, hvor der er ommøblering på flere etager, giver både stor glæde og nogle gange grå hår. Som efterskolelærer vil gerne være med til at udfordre, flytte og forløse dem individuelt og som gruppe i efterskolens rammer, værdier og store fællesskab. Det gør jeg både i det store og i det små, da jeg er idérig og godt kan lide at sætter skibe i søen og prøve nye ting af.

Når jeg i min fritid ikke bruger min tid med min kæreste, er jeg bidt af en gal lystfisker. Jeg har en stor passion for fiskeriet og har gennem årene rejst rundt i verden med fiskestangen i kufferten. Ja, jeg tør vist godt at sige, at jeg er en kæmpe nørd på det område. Derudover holder jeg meget af stort set al sport, som jeg engageret følger - og så er jeg ramt af padeltennis-bacillen og tæsker gerne mine kollegaer i det, hvis de altså ikke tæsker mig først.

E: ch@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up