Jeanette Olofsson

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Matematik
  • Fysik/kemi
  • Naturfag

Jeg bor lidt uden for Ikast sammen med min mand og vores to døtre på 5 og 7 år. Vi har en lille landejendom, hvor vi har katte og et par får, men mest af alt en rigtig dejlig natur.

Jeg er oprindelig fra Vestjylland, men boede i Aarhus mens jeg læste matematik og kemi på universitetet. Derefter flyttede min mand og jeg til vores landsted, hvor vi har boet lige siden. Sammen med vores børn nyder vi en hverdag med plads og natur lige udenfor hoveddøren.

Før jeg blev efterskolelærer, arbejdede jeg i en årrække som gymnasielærer, og en del af det, jeg håber at kunne give til eleverne på ISI, er stærkt fagligt fundament, der giver dem en nemmere start på deres kommende uddannelser, så de har mere overskud til at fokusere på det sportslige og sociale. Derudover er det en stor fornøjelse at komme tæt på eleverne i alle mulige andre sammenhænge, både som familielærer, i weekender og i de daglige, og mærke hvordan de ikke bare fagligt og sportsligt, men også personligt vokser rigtig meget i løbet af året.

Noget af det, jeg virkelig nyder at bruge min fritid på, er samvær med familien og brætspil. Min mand og jeg har i mange år været med til at stå for brætspilsarrangementer i forskellige forbindelser, og nu er vores døtre også begyndt at være med. Ellers har jeg altid været en stor læsehest, og kan godt lide ind imellem at sætte tempoet helt ned med en kop te og en god bog.

E: jo@isi.dk

 

keyboard_arrow_up