Kasper Stokholm Jessen

Efterskolelærer og ansvarlig for drengefodboldlinjen

Underviser i:

  • Drengefodbold
  • Støtte i dansk
  • Valgfag

Erfaring:

  • UEFA A-licens
  • DBU instruktør
  • knap 10 års erfaring i elite fodbold, ungdom (7 år i FCM i forskellige roller, 2,5 år i Randers FC som ungdomstræner)
  • Uddannet lærer fra VIA University College, Silkeborg med linjefagene engelsk, idræt og samfundsfag

Jeg er forholdsvis lokal, da jeg stammer fra Kølkær, som er en nærliggende landsby. I dag er jeg 28 år og bor i Herning sammen med min kæreste. Fodbold betyder alverden for mig og har gjort det i al den tid jeg kan huske. Jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg ville noget med fodbolden på højt niveau, så måtte jeg ty til trænervejen. Det er en beslutning som jeg aldrig har fortrudt. Jeg elsker nemlig at være fodboldtræner, hvor den verden giver mig utrolig meget glæde og motivation. Især arbejdet med unge mennesker og deres udvikling i verdens fedeste spil er for mig enormt interessant, hvor der både hersker store oplevelser og nære relationer, som er med til at skabe og danne unge mennesker.

Jeg startede som frivillig træner i en lokal klub i Herning, hvor jeg efter kort tid kom ind til FC Midtjylland og efterfølgende var der i 7 år. Imens uddannede jeg mig som lærer ved VIA University College og afsluttede min uddannelse med et projekt om demokratisk dannelse og konkurrence i eliteidrætsklasser. Herefter bragte trænergerningen mig til Randers, hvor jeg nørdede fodbold med stor glæde i 2,5 år.

Jeg har aldrig selv oplevet efterskolelivet i min opvækst, men er vokset op i foreningslivet med forpligtende fællesskaber og idræt, hvor jeg herigennem har oplevet nogle af mine bedste minder. Derfor glæder jeg mig også utrolig meget til at arbejde med de unge mennesker, som er så heldige at bruge et år af deres opvækst på ISI. Her oplever jeg et spændende felt mellem målrettethed, nysgerrighed og åbenhed som er utrolig spændende.

Når jeg ikke nørder fodbold, så søger jeg gerne bevægelse på andre måder i min hverdag, da jeg elsker at få pulsen op og at få sved på panden, omend det er i styrkelokalet, på løbeturen, til paddel eller på mountainbike. Jeg elsker konkurrencen, at presse mig selv og det sociale fællesskab som kun kan opleve gennem sport. Udover, så nyder jeg at bruge min fritid på at være sammen med min kæreste, familie og venner. 

E: ksj@isi.dk

 

keyboard_arrow_up