Kasper Stokholm Jessen

Efterskolelærer og ansvarlig for drengefodboldlinjen

Underviser i:

  • Drengefodbold
  • Støtte i dansk
  • Valgfag

Erfaring:

  • UEFA A-licens
  • DBU instruktør
  • knap 10 års erfaring i elite fodbold, ungdom (7 år i FCM i forskellige roller, 2,5 år i Randers FC som ungdomstræner)
  • Uddannet lærer fra VIA University College, Silkeborg med linjefagene engelsk, idræt og samfundsfag

Jeg er forholdsvis lokal, da jeg stammer fra en nærliggende landsby. I dag er jeg 29 år og bor i Herning. Fodbold betyder alverden for mig, og jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg ville noget med fodbolden på højt niveau, så måtte jeg ty til trænervejen. Det er en beslutning, som jeg aldrig har fortrudt. Jeg elsker nemlig at være fodboldtræner, hvor den verden giver mig utrolig meget glæde og motivation. Især arbejdet med unge mennesker og deres udvikling i verdens fedeste spil er for mig enormt interessant, hvor der både hersker store oplevelser og nære relationer, som er med til at skabe og danne unge mennesker.

Jeg startede som frivillig træner i en lokal klub i Herning, hvor jeg efter kort tid kom til FC Midtjylland, og efterfølgende var der i 7 år. Imens uddannede jeg mig som lærer ved VIA University College og afsluttede min uddannelse med et projekt om demokratisk dannelse og konkurrence i eliteidrætsklasser. Herefter bragte trænergerningen mig til Randers FC, hvor jeg nørdede fodbold med stor glæde i 2,5 år.

Jeg har aldrig selv oplevet efterskolelivet i min opvækst, men er vokset op i foreningslivet med forpligtende fællesskaber og idræt, hvor jeg herigennem har oplevet nogle af mine bedste minder. Derfor glæder jeg mig også utrolig meget over at arbejde med de unge mennesker, som er så heldige at bruge et år af deres opvækst på ISI. Her oplever jeg et felt mellem målrettethed, nysgerrighed og åbenhed, som er utroligt spændende.

Når jeg ikke nørder fodbold som træner, så søger jeg gerne bevægelse på andre måder i min hverdag. Jeg elsker at få pulsen op og at få sved på panden, omend det er når jeg selv spiller fodbold, er i styrkelokalet, på løbeturen eller andre aktiviteter. Jeg elsker konkurrencen, at presse mig selv og det sociale fællesskab som kun kan opleves gennem sport. Udover det, så nyder jeg at bruge min fritid på at være sammen med familie og venner. 

E: ksj@isi.dk

 

keyboard_arrow_up