Lars K. Madsen

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Engelsk
  • Kulturfag
  • Valgfag

Sport har fyldt og fylder stadig rigtig meget i mit liv. Jeg har primært spillet fodbold, håndbold og badminton. Badminton spiller jeg stadig i Århus, hvor jeg er bosat sammen med min kæreste. I mine teenageår begyndte jeg at arbejde som fodboldtræner og nogle år senere, blev jeg også håndbold- og badmintontræner. Det var i min periode som træner, at interessen for at blive lærer voksede. Efter mine gymnasieår tog jeg et år på ISI Idrætshøjskole, som var et af de bedste år i mit liv. Efter mit højskoleophold begyndte jeg på læreruddannelsen i Århus hvor jeg blev færdig i sommeren 2021. Herefter fik jeg arbejde på Nørbæk Efterskole. Efter mit højskoleophold har jeg altid gerne ville tilbage til ISI, hvorfor jeg er superglad og spændt på at være tilbage.

I min fritid spiller jeg badminton i Århus samt går til boksning. Ellers ser jeg en masse fodbold i Tv’et med kammeraterne, hvor det oftest ender med at være Liverpool kampene der bliver vist, eftersom jeg er KÆMPE Liverpool fan! Når det er godt vejr kan jeg godt lide at spille på diverse fodbold- og discgolf baner rundt i Århus sammen med kammeraterne.

Jeg er et stort konkurrencemenneske og hader derfor at tabe i alt. Jeg siger aldrig nej til en udfordring i diverse brætspil eller sportsgrene. Et citat i nok kommer til at høre mig sige er ”jeg har aldrig tabt i et spil, jeg ikke har prøvet”. Jeg er nem at finde i mængden, da jeg er over 2 meter høj og til tider meget højlydt.

Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende og forhåbentlig være med til at gøre jeres efterskole år helt specielt!

 

E: lkm@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up