Lene Petersen

  • Efterskolelærer
  • Studievejleder

Jeg bor i Silkeborg sammen med min mand og mine 2 drenge på 15 og 19 år – og selvfølgelig også min hund Anton.

Jeg er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium i 1996 med linjefag i dansk og engelsk. Efter endt uddannelse var jeg folkeskolelærer i 10 år – 7 år på Lind Skole i Herning og 3 år på Skægkærskolen i Silkeborg. Jeg har været på ISI siden 2006. På ISI er mine primære arbejdsområder dansk, engelsk, studievejleder og familiegruppelærer.

Jeg elsker variationen som efterskolelærer. At jeg møder eleverne i forskellige arenaer – alt fra at spille partners om aftenen til eksamen i slutningen af året. De unge mennesker er livgivende at være sammen med. De er åbne, smilende, arbejdsomme, pligtopfyldende - og det vigtigste - har masser af humor (og det samme kan jeg sige om mine fantastiske kolleger!)

Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg er vild med musik – helst live – og hører en del koncerter i løbet af året. Jeg er også ret glad for at vandre – gerne mange sammen og med primitive overnatninger undervejs. Derudover bruger jeg ofte biografen og er specielt vild med danske film.

Som person er jeg udadvendt og er vist ret kendt for en god portion humor og høje latterudbrud. Jeg er bevidst om at anerkende den enkelte, at omfavne og værdsætte forskellighederne som noget positivt. Jeg er altid klar til at lytte og snakke, og det er lige præcis det efterskolelærergerningen gør muligt. At have muligheden for at tage sig tid til nærvær og engagement for den enkelte.

E: lp@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up