Lone Kyed

Efterskoleleder

Underviser i:

  • dansk

Uddannelse:

  • Korrespondent i engelsk og tysk
  • Merconom i International Marketing
  • Lærerseminariet i Silkeborg
  • Frie Skolers Lederuddannelse

Jeg bor i Ikast (en by med høj overlægger!) sammen med min mand. Vi har sammen 3 skønne drenge. I 2008 tog jeg en kæmpe beslutning - nemlig at forlade det private erhvervsliv, hvor jeg var marketingchef i en stor møbelkoncern. Jeg var vild med mit job, men har altid haft en lærer i maven - og den skulle altså snart i spil ...

Jeg er taknemmelig for at have fået mulighed for brancheskiftet - og jeg tror på, at man tager noget med sig, hvorend man er - og at man bidrager der hvor man er, med den man er. Efter tre måneder på efterskolen som lærer blev jeg tilbudt at gå med i ledelsen af efterskolen. Og jeg har aldrig fortrudt.

Efterskolelivet er fantastisk. Jeg er utroligt stolt af vores efterskole. Vi formår at gå på alle tre ben - idrætsligt, bogligt og socialt. Arbejdet med de unge mennesker giver en masse energi, og jeg møder hver dag på arbejde med glæde - ingen dage er ens, heldigvis.

Golf er min store interesse - og jeg bruger gerne meget tid på den med familie og venner. Hvis jeg går en tur på ISI driving range og ser vores golfelever slå ud, kan jeg få øje på, at jeg stadig har meget at lære! Ellers kan jeg også godt lide at rejse, gå ture, læse en god bog, gå til koncerter - eller slå min familie eller venner i et godt brætspil.

"Kun døde fisk flyder med strømmen".

E: lk@isi.dk

keyboard_arrow_up