Louise Heide Madsen

  • Efterskolelærer
  • Studievejleder

Underviser i:

  • Dansk
  • Kulturfag

Jeg hedder Louise Heide Madsen, og udover at være glad for mit job, så er jeg også glad for min familie som består af min mand Anders og vores to små børn.

Efter at have arbejdet fem år på en anden efterskole, blev jeg i 2020 ansat på ISI, og vi købte samme år hus i Engesvang. Her stortrives vi som familie i et skønt lokalmiljø, hvor jeg bl.a. er puslingetræner for børnenes hold. Det lokale idrætsmiljø er vigtigt, og det mærker jeg også gennem mit job. Udover at bruge en masse tid på børn, hus, vasketøj osv., så nyder jeg at være flyttet tættere på veninder, som jeg bruger tid med.

I 2015 blev jeg uddannet lærer i Århus med linjefagene dansk, samfundsfag og idræt. På ISI underviser jeg primært i dansk og kulturfag, men det er heldigvis helt umuligt ikke at få idrætten i spil i andre sammenhænge, og på den måde får jeg faktisk brugt alle tre linjefag rigtig fint. Fra 2022 glæder jeg mig til at komme i gang som studievejleder.

Jeg gik selv på efterskole i 06/07, og jeg var da heller i tvivl om, da jeg blev optaget på læreruddannelsen, at det var efterskolevejen, jeg skulle.

”At være én, men én iblandt…..” synger vi til vores samlinger, og jeg er en iblandt mange dygtige efterskolelærere på ISI, og det er jeg rigtig glad for. Efterskolelivet er givende, og jeg brænder virkelig for efterskoleverdenen og de værdier et år på efterskole kan give eleverne med videre. Et år der ikke bare kan købes eller skabes selv, men et år jeg hver dag elsker at være med til at skabe sammen med vores elever og mine kollegaer.

E: lhm@isi.dk

 

 

keyboard_arrow_up