Michelle Krogsgaard Winding

Efterskolelærer

Studieadminiestration, efterskolen

Underviser i:

  • Dansk
  • Tysk
  • Valgfag i 10. kl.

Er tidligere håndboldspiller på eliteplan.

Jeg er født og opvokset i Voel, og i 2017 vendte jeg retur til byen. Her bor jeg sammen med min kæreste, Casper, vores søn, Vester, og vores lille hund, Carlos.

Jeg er uddannet dansk-, kristendomskundskabs- og tysklærer fra VIA University Silkeborg i 2015, og jeg har været ansat på ISI siden da. Det er fantastisk at få muligheden for at arbejde i efterskoleverden. Jeg har altid drømt om at blive efterskolelærer på en idrætsefterskole, da jeg som ung har spillet meget håndbold og dermed selv har været der, hvor mange af vores elever er. Det giver en indsigt og forståelse, som jeg bruger aktivt dagligt.

Fra år 2011 og frem til år 2018 har jeg besøgt og rejst i Ghana seks gange, hvor jeg har været frivillig i DGI i forbindelse med et sports- og udviklingsprojekt af landsbysamfund i det fattige Ghana. Det har givet mig utroligt meget perspektiv og lært mig meget menneskeligt som pædagogisk, relationelt og kommunikativt.

I min fritid bruger jeg meget tid med min familie, jeg er aktiv i foreningslivet, og jeg elsker at fordybe mig i kreative processer og have forskellige projekter kørende. Jeg har bl.a. skrevet en musical, som vi har opført i vores performanceuge på skolen. En uge, som har stor betydning for mig.

Jeg elsker efterskolelivet og alt det, det medbringer. De nære relationer, de stærke bånd, mødet med de unge mennesker i forskellige arenaer og den ægte lyst til at lære om og af hinanden. Efterskolelivet er noget helt særligt!”

E: mkw@isi.dk

keyboard_arrow_up