Rasmus Tophøj

Efterskolelærer

Underviser i:

  • Matematik

Erfaring:

  • Spiller på Vibys 1. hold gennem de sidste 6-7 år i 1.- og 2. division.
  • Deltager ved senior DM 5 gange, 2 x kvartfinalist
  • Træner igennem de sidste 8 år i Viby BK, Thorsager Rønde, Hinnerup
  • Ungdomscheftræner i Viby badminton klub de sidste 3 år
  • Træner på adskillige lejrer og træningssamlinger

Lidt om mig:
Jeg hedder Rasmus og er 25 år gammel. Jeg bor i Århus og blev i sommers færdig som lærer på VIA i Aarhus. Jeg er altså nyuddannet og glæder mig til at komme i gang med efterskolelivet på ISI. Jeg kender ISI som både elev i skoleåret 13/14 og praktikant i skoleåret 22/23, så det er ikke helt nyt for mig at komme på ISI. Jeg er vild med det liv man kan leve på ISI, hvor elitesport og efterskoleliv kan kombineres på bedste vis. Netop den sammenkobling glæder jeg mig til at hjælpe eleverne med at balancere. Jeg kan godt lide den måde, man som efterskolelærer møder eleverne i mange forskellige arenaer og på den måde får et dybere indblik i den enkelte elev.

I min fritid spiller jeg badminton i Viby, og dyrker også gerne andre sportsgrene som padel, cykling, tennis osv. Jeg er generelt meget sportinteresseret og nyder også at følge professionel sport i mange forskellige idrætter. Dette giver også en godt kendskab til de sportsgrene, som eleverne på efterskolen dyrker, og hjælper til at danne en bedre relation til eleverne.

Opsummeret er jeg altså vild med efterskolelivet, som jeg har stiftet bekendtskab med det meste af livet, med forældre der begge har arbejdet på en efterskole. Jeg er opdraget med efterskoleværdier og trives godt i den verden.

E: rt@isi.dk

keyboard_arrow_up