Gitte Birk Jørgensen

Administration og marketing

  • Friskoleadministration (Guldminen)
  • Marketingskoordinatoer
  • Layouter
  • Sekretær

Jeg bor i Ikast, sammen med min mand og hund. Vores to voksne børn er flyttet hjemmefra.

Efter min kontoruddannelse og et par års efterfølgende arbejde på kontoret hos Invita Køkkener i Bording, startede jeg på ISI i 1995. Bortset fra nogle få år, har jeg arbejdet i administrationen på ISI lige siden, hvor jeg har haft mange forskellige funktioner. Ud over erhvervsuddannelsen, har jeg også taget en Merconomuddannelse indenfor regnskab. Derudover har jeg taget en række fagrelevante kurser, både indenfor admninstration og markedsføring.

Min fritid bruger jeg på familie og venner, naturoplevelser (gerne i form af lange gåtur i skov og natur med familie, venner og min hund), rejser med natur- og kulturoplevelser, dans og bevægelse (Ballroom Fitness), kreative sysler og så nyder jeg at læse en god bog.

Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i vennekredsen for Ikast-Brande International School (Friends of ISIB) og så spiller jeg tværfløjte i Bording FDF Tambourkorps.

Jeg har arbejdet på ISI i rigtigt mange år, fordi det er sådan en dejlig og positiv arbejdsplads - fuld af glade, aktive og forventningsfulde elever og kursister. Jeg kan godt lide at arbejde "back stage", og få udfordringer på mange forskellige niveauer og områder. Og så har jeg verdens bedste kolleger.

 

M: gitte@isi.dk

T: 23 45 42 55

keyboard_arrow_up