Susanne Abildtrup Christensen

Admninstratin

  • Efterskoleadministration
  • Sekretær

Jeg er vokset op i Vestjylland, men sport og uddannelse tiltrak mig mod Midtjylland som ung. Jeg slog rod og bor nu med min mand og vores to børn i Ikast. Med udgangspunkt i interessen for mennesker har jeg været omkring pædagogiske uddannelser, men har siden fundet mig rigtig godt tilrette med at arbejde i skole-maskinrum. Administrationen på ISI har jeg været en del af siden 2008. Mine primære opgaver er efterskole-administration.

I min fritid nyder jeg at være sammen med min familie. Jeg fordyber mig gerne i fortællinger og synes, det er spændende at få indblik i forskellige menneskers vinkler i former som foredrag, bøger og TV og i genrer lige fra skønlitteratur, dokumentarer, satire og comedy. Ligesom eleverne på ISI finder jeg stor glæde ved idræt og bevægelse, især kombineret med natur eller fællesskab. Ikke mindst elsker jeg at dyrke have.

På ISI er jeg heldig at være omgivet af mange forskellige mennesker med blik for hinanden. Det summer af liv helt ind i maskinrummet, så hverdagen altid er fuld af kraft. Selv den ellers umiddelbart mere tørre og grå del af friskolelivet med procedurer, blanketter og paragraffer har masser af farve, og jeg nyder at have ISI og ikke mindst mine kollegaer som en del af min hverdag.

M: sac@isi.dk

keyboard_arrow_up