Nyheder fra efterskolen

ISI SUPER BOWL NIGHT

04.02.2020

Rune Düring beretter fra en fantastisk Super Bowl aften

"Stor elevopbakning til en intens aften i foredragssalen for at overvære verdens største sportsbegivenhed. 30 sekunders reklame til Super Bowl begivenheden koster små 37 millioner kroner, hvilket virkeligt viser, hvor stor begivenheden er.
Aftenen på ISI startede med, at køkkenet havde lavet fantastisk aftensmad - Pulled Pork Burger i bedste American style. Derefter blev reglerne i amerikansk fodbold præsenteret af Simon - og ligeledes introducerede Simon, Leo og Christian en kort af analyse af de to deltagende hold i finalen.

Kansas City Chiefs og San Fransisco 49’er spillede i finalen, og det viste sig at være en sindssyg spændende og underholdende kamp. Eleverne lå i foredragssalen på alle de madrasser, der kunne findes på hele skolen. Der blev jublet ved touchdowns og store tacklinger, og selvfølgelig blev half-time showet også overværet, hvor Shakira og Jennifer Lopez gik på banen.

Udover det legendariske half-timeshow stod den på nachos med salsa i spisesalen, som vores super køkken havde preppet, så det bare skulle varmes og stilles frem.
Kl. 04.00 sluttede kampen, og blot 30 min. senere var alt ryddet op og gjort rent! Chiefs vandt kampen efter en meget lige start og dernæst lidt modgang.

En mindeværdig aften, hvor vores elever endnu engang viser, hvor skønne de er, og hvor gode de er til at tage ansvar og hygge sig sammen!"

Af Rune Düring

Se flere billeder fra Super Bowl aftenen her

Tilbage

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os