Faciliteter på ISI Idrætshøj­skole

Unikke faciliteter

Vi har de bedste forhold til din linjeidræt og det daglige højskoleliv.

 

 Læs mere om faciliteter

Værelserne på højskolen

Som højskoleelev på ISI bliver du indkvarteret på moderne værelser med tilhørende bad og toilet.

Du deler værelset med to roomies, og det er jeres base, som I altid kan trække jer tilbage til, når der er brug for det.

For enden af værelsesgangen finder du opholdsstuen med masser af spil, tv, playstation, kæmpe sofaseng, som oftest er fyldt op om aftenen, når pulsen skal ned og der skal hygges. I højskolebygningens nederste sal er der et kæmpe opholdsrum med bordfodbold, pool, bordtennis, storskærm, sofagrupper, playstations og meget mere. Her er der rum til fest, afslapning og hygge med vennerne.

 

 

Udenfor er der rig mulighed for at slappe af og hænge ud. Senest har vi bygget et område til hængekøjer, men vi har også bålplads, en shelter, sauna og vildmarksbad.

Efter en lang og fysisk hård dag er der masser af mulighed for at hænge ud med vennerne og hvile kroppen. Inde som ude. 

Ikast Complete

Det nyeste facilitetsområde hedder Ikast Complete, og er hjertet af hele sportsmiljøet omkring ISI.  Det er offentligt oplevelses- og træningsområde i Ikast-Brande Kommune, som udover vores egne elever henvender sig til byens befolkning, som gerne vil udfordre sig selv på konditionen.

Bjerget er bygget op inden for den 300 m lange løbebane med 4 baner, som et græsbeklædt bjerg, hvor der er forskellige udfordringer indbygget i terrænet.
Der er trapper til trappetræning, løbebaner der stiger op ad bjerget og stier som alle ender oppe på toppen af det 7,65 m høje bjerg, hvor der er etableret et plant område med beton.
På toppen er der placeret et ”gyldent tårn” udført at stål med en trappe til toppen. Trappen er udført med forskellige trinhøjder for, at der kan trænes med forskellige intervaller.
På bjerget er der etableret forskellige aktiviteter, som fodtennis, løbebaner i forskellige kurver, Chillout zone til udstræk & afslapning, opspændte reb, aktivitetsbane med trampoliner i forskellige niveauer, balancezone og Boulder Wall/klatregreb.

Tilstødende arealer uden for løbebanen er der udført belægningsarealer til aktiviteter som Parkour, Beach volleyball og Beach håndbold, Slag lines, trampoliner samt forskellige former for bure til boldspil.

keyboard_arrow_up
Bliv elevBook rundvisning