Nyheder fra efterskolen

Kost og Sportsernæring

21.09.2020

Træningen foregår ikke kun på træningsbanen! I vores uddannelse af eleverne giver vi dem en forståelse for mange andre elementer, som er vigtige for at nå langt med drømmen ...

Vore 6 linjeidrætter - golf, cykling, volleyball, fodbold, håndbold og badminton - har haft en fælles opstart på et forløb, som vi kalder Kost & Sportsernæring. Alle elever var samlet i foredragssalen - medbringende egen pc, som de skulle bruge undervejs.

Jacob Nortvig, der bl.a. har studeret Ernæring og Sundhed, underviser vores elever, og dette bliver konkret ført ud til specifikke forløb på de enkelte linjer - tilpasset linjeidrætten, detaljeret og håndgribeligt. Fokus her vil være på sundhed, præstationsoptimering og restitution.

Kort sagt; hvordan får vi gennem ernæring kroppen til at have de bedste betingelser for at præstere optimalt - ikke kun til konkurrence, men i særdeleshed også til træning og i det hele taget i hverdagen.

Eleverne får en en forståelse for de tanker, der ligger bag maden på ISI. Vi serverer nemlig MAD MED HOLDNINGER i vores helt nye sportskøkken.

 Se flere billeder her

Tilbage

keyboard_arrow_up
Bliv elevBesøg os